Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy szerezzek meg egy állítól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek meg egy állítólag hetero lányt? 23/L

Figyelt kérdés

Valaki szerzett már meg egy olyan lányt aki azt mondja magáról, hogy hetero? Ha igen hogyan?

Úgy érzem bejövök neki, máshogy néz rám mint a többi barátnőim de heteronak tartja magát. Mit tegyek?

Mik azok a bizonyos jelek a lányoknál, hogy többet érez mint barátság egy másik lány iránt? (Olyan barátságban ahol nem szokás túlzottan érintkezni, nem vagyunk ilyen érintkezős, ölelkezós típusok)

2019. ápr. 3. 23:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ha megérintem a kezén vagy ilyesmi milyen reakciót várjak, hogy tudjam bejövök neki? Mi van ha eltakarja az érzelmeit hiába érintem meg, mert pl szégyelli, hogy lányként lány iránt érez többet? Szóval milyen reakció (akár takart) mutatja azt, hogy bejövök neki?
2019. ápr. 8. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Volt egy csaj, ő leszbikus, én hetero.

Egyik este elmentünk bulizni, elèg rendesen becsíptem, aztàn beszélgettünk, azt mondta, hogy csúnya, én meg mondtsm, hogy nem is az... a következő pillanatban már csókolóztunk, aztán egymás bugyijàban matattunk. Ekkor jöttem rá, hogy biszex vagyok. Leszbikus sosem leszek, párkapcsolatba nem lennék nővel, de a szexet imádom velük.

2019. ápr. 22. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek a hölgyektöl , hogy férfiként belekotyogok . Mi a nejemmel verbálisan eléggé nyitottak vagyunk .Föleg én . Probálom rávenni hármas szexrre , és emiatt igyekszem faggatni , és (valós)történetekkel a figyelmét a téma irányába terelni . Kibökte , hogy kiváncsi lenne nagy csiklóju nökre. Letöltöttem a netröl pár tucatot . Amikor (közösen) végignézte velem tocsogott a puncija ! Teljesen felpörgött , és hatalmasat ........ Arra a kérdésre , hogy mit szeretne netán - azt mondta , hogy puncit nem szeretne nyalni . Én ugy érzem , egy helyzet kéne csupán , és belesodrodna egy ilyen játékba .

Ja és elmultunk 60 évesek .

2019. máj. 6. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Megszerezni nem komplikált, de a végén mindig visszaüt. Felejtsd el.
2019. máj. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!