Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek meg egy állítólag hetero lányt? 23/L
Valaki szerzett már meg egy olyan lányt aki azt mondja magáról, hogy hetero? Ha igen hogyan?
Úgy érzem bejövök neki, máshogy néz rám mint a többi barátnőim de heteronak tartja magát. Mit tegyek?
Mik azok a bizonyos jelek a lányoknál, hogy többet érez mint barátság egy másik lány iránt? (Olyan barátságban ahol nem szokás túlzottan érintkezni, nem vagyunk ilyen érintkezős, ölelkezós típusok)
Volt egy csaj, ő leszbikus, én hetero.
Egyik este elmentünk bulizni, elèg rendesen becsíptem, aztàn beszélgettünk, azt mondta, hogy csúnya, én meg mondtsm, hogy nem is az... a következő pillanatban már csókolóztunk, aztán egymás bugyijàban matattunk. Ekkor jöttem rá, hogy biszex vagyok. Leszbikus sosem leszek, párkapcsolatba nem lennék nővel, de a szexet imádom velük.
Elnézést kérek a hölgyektöl , hogy férfiként belekotyogok . Mi a nejemmel verbálisan eléggé nyitottak vagyunk .Föleg én . Probálom rávenni hármas szexrre , és emiatt igyekszem faggatni , és (valós)történetekkel a figyelmét a téma irányába terelni . Kibökte , hogy kiváncsi lenne nagy csiklóju nökre. Letöltöttem a netröl pár tucatot . Amikor (közösen) végignézte velem tocsogott a puncija ! Teljesen felpörgött , és hatalmasat ........ Arra a kérdésre , hogy mit szeretne netán - azt mondta , hogy puncit nem szeretne nyalni . Én ugy érzem , egy helyzet kéne csupán , és belesodrodna egy ilyen játékba .
Ja és elmultunk 60 évesek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!