Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag a fogamzásgátló tabletták károsak valaminkre?
Nagyon sok hormont tartalmaz ami befolyassal bir a te szervezetedre is. Egyenfuggo hogy kinek hogy reagal ra a szervezete, valakinel nem okoz semmi problemat, valakinel pedig igen (elhizas, fejfajas, hanyinger, depresszios hangulat stb). Sok ido amig kiurul a szervezetdbol.
Meddoseget az esemenyutani okozhat ha sokat szedsz be belole mert abban joval tobb hormon van, maga a fogamzasgatlo tabletta..haaat nemtudom, attol fugg szerintem meddig es milyet szedsz.
Mindenesetre alapos orvosi kivizsgalas kellene hozza hogy mkt szedj, de ha elmesz a nogyogyaszhoz, o konkretabb valaszokat is fog tudni adni🤗
A mai új tablettàknàl màr, kevés a mellékhatás, de azért van.
Orvos írhatja csak fel a megfelelőt, kivizsgálás utàn.
Az biztos, hogy trombózis veszélye fennàll, főleg akkor ha dohányzik is a lány.
Amúgy nem is nagyon akarom kipróbálni, én bízok a gumiban, dee kíváncsi voltam, látom sok a rossz mellékhatás
Köszönöm a válaszokat 😊
Édesanyám szedett anno (régebbi fajtát), de utána első próbálkozásra megfogantam :)
Én is szedek most, modernebbet, nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
Minden gyógyszer, még a legegyszerűbbek is rendelkeznek egy listával a lehetséges mellékhatásokkal. Ahhoz képest nem túlzottan veszélyes a tabi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!