Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet úgy szerelmet érezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy szerelmet érezni, hogy nem érzed azt a "gyomorisegességet/pillangókat a hasadban", mielőtt találkoztok vagy, ha látod az illetőt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha nincs velem hiányzik, várom, hogy megint láthassam, vele álmodok, folyamatosan rá gondolok, róla fantáziálok, hiányzik a mosolya,szeretek benne mindent,vele akarok feküdni és kelni reggel és este.Mégsem érzem azt,amit a fő kérdésben írtam.Sőt,inkább megnyugtat,ha nagyon közel van hozzám.Nem "fura" ez?Voltatok már hasonlóan?
2019. márc. 30. 09:21
 1/7 A kérdező kommentje:
gyomoridegességet*
2019. márc. 30. 09:21
 2/7 StevenUp ***** válasza:
10%

Ezt hívják úgy hogy "kapcsolatfüggő"

Amikor mindegy a partner érzelmileg csak legyen ott...

2019. márc. 30. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
nem értek egyet az előttem szólóval, ez nem kapcsolatfüggőség, ez szerelem, én is így vagyok vele,- csak nem pillangós, de ha állandóan rá gondolsz, vele fantáziálsz , attól az még szerelem
2019. márc. 30. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Attól, hogy szerelmes vagy belé, nem kell állandóan "pillangók a gyomorban" érzésed legyen. A kapcsolat elején még jelen van, de ezt egy normális kapcsolatban felváltja majd a nyugodtság érzése. Véleményem szerint a párunk, szerelmünk nem azért kerül az életünkbe, hogy megbolygassa, felkavarja azt, hanem sokkal inkább azért,hogy megnyugodjunk, elcsendesedjünk. (Ezt nem úgy értem, hogy nincs buli, stb).

Az igazival, a másik feleddel mikor egymásra találtok megnyugtató. Mint mikor elvesztesz valamit és végre megtalálod. Nem gyomorideged lesz tőle, hanem végre örülsz, hogy megvan és megnyugtat, hogy végre a helyére került.:)

2019. márc. 30. 10:40
 5/7 A kérdező kommentje:
71%-os!"Az igazival, a másik feleddel mikor egymásra találtok megnyugtató. Mint mikor elvesztesz valamit és végre megtalálod. Nem gyomorideged lesz tőle, hanem végre örülsz, hogy megvan és megnyugtat, hogy végre a helyére került.:)" Igazad lehet,mert eddig kétszer voltam szerelmes,ez a harmadik alkalom,de úgy érzem ő életem szerelme.Még nem vagyunk együtt egyébként,pláne nem hosszú ideje,ezért is volt fura nekem a dolog,amit leírtam a kérdésben. :D
2019. márc. 30. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Azért tökre nincs igaza teljesen senkinek sem, nekem se lesz. Viszont szerintem senki sem mondott hülyeséget.

Nyugodtság érzés meg az, hogy állandóan vele akarsz lenni, az két olyan halmaz, aminek nincsen metszete. :D Vagy teljesen más ábrán helyezhetők el, nincsen összefüggés. Tulajdonképpen maga az, hogy a gyomorideg felmerül, mint hiány, már látszik, hogy tök fiatal vagy, szerintem senki miatt nem szabadna lennie. x) Nekem legalábbis 16 éves korom óta max első randiknál volt és annyi, amúgy nem egészséges egy kacsolatban. :D És kapcsolatfüggőség nem volt hülyeség. Nagyon-nagyon helytelen meglátás, hogy az nyugtat meg, hogy közel van hozzád. A lézezése, és a tudta, hogy ismered, találkoztál vele, az kéne, hogy nyugalmat adjon, az együtt töltött idő meg ajándék pluszban.

2019. márc. 30. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Remélem nem baj, ha heteróként válaszolok. Szerintem többféle szerelem van. Van olyan, amitől azonnal lángolsz (pillangók, stb) és van, ami lassabb lánggal él, de mélyebb.

Én tapasztalam mindkettőt, az első előzőleg, utóbbit most. Végül mindkettőt elvesztettem sajnos, de az elsőé nem viselt meg annyira, mint ez a mostani srác, aki nehezen férközött a szívembe, de hosszabb idő is, mire kiűzöm onnan (sajnos csúnya vége lett).

2019. aug. 29. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!