Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez valóban igaz?! Ki kit tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban igaz?! Ki kit tud róla? "A neurológia tanárom említette az órán, hogy a változókorban a nők gyakran leszbikusok lesznek. Aztán a dolgok visszaállnak, az egész a hormonrendszer játéka. " Itt írta valaki egy kérdésemhez.

Figyelt kérdés
Infók erről, netán tapasztalatok?
2019. márc. 26. 08:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Ki MIT tud róla?*
2019. márc. 26. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
16%

Elegsok leszbi lettem pedig férjem/gyerekem van kérdés szokott lenni.

Meg régebben is olvastam ujságokban az "első leszbikus kalandom 40,50éves korom főlött" c. írásokat.

Ügyhogy szerintem simán igaz.

2019. márc. 26. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Ez vagy benne vagy valakiben vagy nincs !

Varázsütesre, hormonra nem kell fogni ;)

Én sosem leszek az. 46 lettem.

De van b.nőm aki férjjel es kettő gyerekkel az lett ! Mert végig benne volt :) csak későn merte meglépni :)

De most boldog mert felvállalta végre !

Én meg vállalom csakis ferfi !

2019. márc. 26. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Ez hülyeség aki leszbikus már fiatal korától érzi, maximum társadalmi elvárások miatt megy a heteró életbe. Nem veszem észre hogy a változó korú nők leszbikus lennének.
2019. márc. 26. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez az állítólagos neurológia tanár valami egészen másra gondolhatott, csak aki idézte egy kicsit kiforgatta vagy sajátosan fogalmazta meg. Olvass utánna a változókor hatásainak. Egy csomó forrás van róla, de olyan biztosat nem találsz, hogy a menopauzába lépett nők egy időre honoszexuálisak lesznek. Az való igaz, hogy a hormonokat megkavarja, de az irányultságot nem befolyásolja, hacsak nincs az illetőben amúgy is hajlam.
2019. márc. 26. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
22%
Na erről én is megkérdem majd a neuró tanárom😃
2019. márc. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!