Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az esemény utáni tablettától...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esemény utáni tablettától lehet olyan hogy annyira felborul a hormonrendszer, hogy néhány napra felfigyelsz a saját nemedre?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nekem egyszer be kellett vennem és aznap este nagyon furcsát álmodtam. Nem emlékszem pontosan, de szexuális tartalmú volt és lányról szólt. Másnap meg rácsodálkoztam egy hosszúhajú nő képére, nagyon megragadott.

Jól meg is ijedtem, mert lány vagyok és abszolút heteroszexuális, soha nem érdekelt úgy a saját nemem. És csak arra bírtam gondolni, hogy a tablettától volt. Állítólag elég nagy adag hormon van benne. Szerencsére két napig voltam ilyen fura, soha többé nem okozott ilyen "élményt", már ha az volt az okozó egyáltalán. Szerintetek okozhatta a tabletta?

2009. dec. 20. 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

ha neked a hormonháztartásodtól függenek a gondolataid, és az érzelmeid, akkor lehet.

de akkor nincsen szabad akaratod. :)

2009. dec. 20. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ez a tablettától volt, de azt sem gondolnám, hogy ez probléma.

Velem is előfordult már, hogy lánnyal álmodtam egy elég érdekes dolgot, sőt a szép lányokat én is megnézem, rácsodálkozok a szép arcára -ahogy írtad- vagy megnézem a fenekét, mellét. De ez nem baj. A női test szép, és ez általában egy nőnek is szép. Nincs addig baj, amíg nem érzed úgy, hogy huhú, jó lenne megcsókolni vagy ilyesmi. Számomra ez a része már elképzelhetetlen és Isten mentsen ettől...

2009. dec. 20. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
ez már tulzás. azért nem olyan vészes ez az eseményutáni. ezt bizonyithatom. van, aki csak tulreagalja.
2009. dec. 20. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!