Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélő leszbik! Ti (pláne meg ha egyforma a méretetek) -elkerülendő a vitát- hogy különböztetitek meg hogy melyik darab kié? Itt fehérneműre, harisnyára stb. gondolok.
Én sem vagyok leszbi, de mikor még otthon laktam anyuval és a hugival, előfordult, h a másik cuccában voltunk. Nálam főleg a harisnyákkal volt gyakori a csere, mivel én a francia bugyikat szerettem, a többiek inkább tangát. A melltartó pedig mindenkinek más méretű volt, így az nem volt problémás. A inkább csak a harisnyákkal, harisnyazoknikkal voltak kavarodások. Mondjuk ezekkel nem is annyira törődtünk, ki volt mosva, szal mindegy volt, bár anyu picit nagyobb volt, így előfordult, h kinyúlt rajta a harisnyám, vagy ha hozzám került az övé, akkor az meg lógott rajtam. Hugimmal nagyjából egyforma a termetünk, leszámítva, h az én lábam 36-os az övé meg 9-es, ezért ha az ő harisnyája került hozzám, amit már többször hordott, akkor nálam föntebb került az a rész, ami az ő srkára szokott esni. Ez meg tesók közt simán belefér. Sőt gyakran volt olyan,főleg gimiben (kettővel alattam járt) h megkért, h adjak már neki egy harisnyát, mert most vette észre, h nincs egy jó harisnyája sem. De pl zoknit is kértünk egymástól, ha pl nekem már nem volt tiszta.
Szerintem családon belül nem gáz az ilyesmi. Bár biztos van akit meg zavar, akkor meg azt lehet csinálni szerintem, h venni kell fehérnemű mosózsákot mindenkinek külön, és abba gyűjteni a fehérneműket, és abban is mosni. Így mindenki garantáltan a sajátját kapja vissza.
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!