Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélő leszbik! Ti (pláne meg ha egyforma a méretetek) -elkerülendő a vitát- hogy különböztetitek meg hogy melyik darab kié? Itt fehérneműre, harisnyára stb. gondolok.
1-es Jó, de csak nem külön mostok?
Mi nem keverjük össze, mert más a méretünk, és a stilusunk is. Én a nőiesebbeket szeretem, ő a sima, sportosakat. Harisnyát meg csak én hordok.
Harisnyát nem hordunk, csak egy mérettel vagyok nagyobb mint ő, (Ő "S"-es én "M"-es) így sajnos néha összekeverjük, de mivel más a stílusunk, ezért többségben azért nem keverjük össze. Én a kényelmes bugyikat szeretem ami közben csinos is, pl. csipkés "kislányos" bugyi meg franciabugyi, ő viszont végletekben gondolkodik és vagy boxert hord vagy tangát....
Én egyiket se szeretem, szóval ritka ha összekeverjük az alsóneműinket. Az ő ruhatárában megtalálható egy-két sima bugyi is, amit "olyan" napokon hord, na ezeket szoktam néha összekeverni de ennyi.
Az egyszerű fekete zoknikon meg harisnyákon mi nem vitatkozunk. Ha tiszta akkor tökmindegy, nem?
Bugyit, melltartót meg felismerjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!