Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna titeket ha a barátotok fütyijén lenne egy pár darab ilyen foltocska? (KEP)
De cuki vagy, hogy bekarikáztad! :D Nem zavarna amúgy.
24/L
1-es, az egy netről mutatott kép, hogy értsd miről van szó, az nem a saját farka...
Te tuti szőke vagy :)
Nem, ez az utolsó dolog, ami érdekel. :) Ne aggódj miatta.
#4 Netről szedte, egyértelmű. Nem kerestem rá googleval hogy megnézzem, az eredeti képen is be van-e karikázva. Lehetett ez egy olyan kép, amin nem voltak a karikák, ő karikázta be. Szerintem senki sem gondolta, hogy ez a himbilimbije lenne, már csak színből és méretből is egyértelmű, hogy nem az.
#2 #4 Igazán köszönöm, hogy elmagyaráztad, ha te nem vagy, sosem jövök rá, hogy netről van a kép.
Nem kell egyből szőkézni, jó? A karikákat csinálhatta volna akár a kérdező, ahogyan írta is - meg még rajta kívül más is. :)
#1 voltam
Jó hogy a kérdésről van szó :,D
Amúgy nem, dehogy zavarna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!