Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mommy kink/ anyucis szerepjáté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mommy kink/ anyucis szerepjáték? Mennyire gyakori a leszbikus/biszexuális nők körébe?

Figyelt kérdés
Nyilván ez a kérdés azoknak szól akik valamennyire érintettek a témában, tehát ha nem gusztusos számodra a téma kérlek akkor se tegyél sértő megjegyzéseket :) ^^
2019. márc. 12. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Ez a DDLG leszbikus formája lenne?

Tehát MDLG? (Mommy Dom, Little girl?)

Mert akkor engem érdekel, de nem az ilyen perverz része, szimplán csak tetszene ha a párom dominánsabb, határozottabb lenne, fogná a kezemet a zebránál, utasítgatna persze normális dolgokra, aggódna értem, segítene felöltöztetni, simogatná a fejemet, megfürdetne, betakargatna szóval ilyen gondoskodás jellegű dolog érdekelne ami már túl megy a normális felnőtt párkapcsolat keretein de még nem annyira morbid, tehát nem kell cumi a számba és nem kell bepelenkázni :D

2019. márc. 12. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem hogy gyakori lenne

Viszont ha csak azok vélemenye erdekel akik érintettek,akkor pont a fő kérdésedre nem fogsz választ kapni,mert akkor azt látod h 10/10 leszbikus nőt érdekel a dolog

2019. márc. 12. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: igen, olyasmi :D nincs semmi gond azzal amit leírtál szerintem nagyon aranyos :D ^^

#2: ezt a felét kicsit rosszul fogalmaztam meg, arra akartam kilyukadni hogy nem akarok ologatást, előítéleteket, fújolást meg ilyesmit ^^

2019. márc. 12. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem érdekel, bár én inkább nyitott vagyok, tapasztalatom nincs.

Mivel most van párom (de ő férfi) és nagyon is szeretem, ezért nem lépnék félre. De ha mielőtt osszejovunk lett volna ilyenre lehetőség, én tuti éltem volna vele.

[link] - nekem az is bejönne, ha ilyen magas, tetovált és sportosabb csak lenne a mommy ^-^

2022. aug. 22. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt össze jöttünk volna*

Bocsi, autocorrect.

2022. aug. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!