Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt olyan kapcsolatotok ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatotok ami mesébe illő volt?

Figyelt kérdés

Leszbikus kategória!!!

Nekem most olyan a történetem, legalábbis ahogy összejöttünk ^-^

Kiváncsi vagyok mások is jártak-e már így :D

2019. márc. 9. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igazán leírhatnád!
2019. márc. 9. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, mi. :)

5 évig volt szerelmes belém, mikor elmondta, szerekzetünk. Összeköltöztünk, babát terveztünk, összejött, a szülés csodálatos volt. És most is tökéletes a kapcsolatunk. Imádjuk egymást, a szex is isteni. :)

2019. márc. 9. 11:46
 3/11 A kérdező kommentje:

Második válaszoló: megkérdezhetem hogyan hoztátok össze a babát? :)

Hát nekem olyan volt, hogy még az iskolában tetszett nekem Ő, de nem mertem közeledni felé. Én amolyan romantikus típus vagyok, szóval úgy adtam a tudtára, hogy titkos leveleket, ajándékokat hagytam minden reggel a helyén (a padon). Mindig az aktuális események szerint, pl. most a nőnapról jutott eszembe hogy anno nőnapon egy szál fehér rózsát hagytam a helyén, mert tudtam hogy az a kedvenc virága. A szülinapján egy könyvet kapott tőlem, a kedvenc írójától megjelent legújabb könyvet. De sokszor volt hogy csokit tettem oda, plüssfigurát, matricát, fényképet aranyos nyuszikról mert imádja a nyuszikat...

Igyekeztem mindig a kedvében járni, az ajándékok mellé egy-egy rövid üzenetet is hagytam, a kedvétől függően. Amikor meghalt a mamája, akkor kézzel készítettem neki egy virágkoszorút, és írtam neki egy üzenetet hogy "Én melletted leszek mindig", azóta mióta összejöttünk, azt mondta ez volt a kedvence tőlem :)

Szóval egy ideig mentek ezek az apró gesztusok, de nem mertem magamat felfedni....

Amikor kettesben voltunk akkor célozgattam ugyan a dologra, hogy nekem ő tetszik, de nem igazán vette a lapot, szóval maradtam a "titkos hódoló" stílusnál.

Aztán egyszer csak megjelent az ablakom előtt (nem mert az ajtóhoz jönni mert félt hogy a szüleim nyitnak ajtót.. :D ) és konkrétan letámadott a csókjával :)

Azóta már tudom, előtte való napon a legjobb barátnőjétől fejmosást kapott, hogy nem lehet ennyire vak, hogy nem látja hogy nekem tetszik és én viszem neki az ajándékokat :D

Röviden ennyi a sztori :)

2019. márc. 9. 11:58
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Kérlek, szomorítsátok még jobban a szívem.. :') (egy 23 éves szóló lány)
2019. márc. 9. 12:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Ne haragudj dràgàm, akkor ne olvass ilyeneket... :D

Ha nincs lábad akkor futòversenyre jàrsz szomorìtani magad? :D

2019. márc. 9. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:

"Ha nincs lábad akkor futòversenyre jàrsz szomorìtani magad? "

De jó példa. megjegyzem...

2019. márc. 9. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

A 23 éves szóló lány vagyok. Csak én nem értem ezt az ominózus beszólást? Akár egy szóló hangszer is lehetnék. Mondjuk egy síró hegedű.

Amúgy ez csak egy ilyen ábrándos elszólás volt, nem kell mellre szívni. Szívesen olvasom a sztorikat. :)

2019. márc. 9. 13:37
 8/11 anonim ***** válasza:
(Áh, közben leesett a példa)
2019. márc. 9. 13:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Jólvan nyomorék vagyok, nézzétek el nekem, persze hogy senki se érti a viccemet xD :D

Még mindig várom a második hozzászóló válaszát a kérdésemre! :)

2019. márc. 9. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Nézd nekem 22 évesen sikerült összehoznom az első kapcsolatomat de hát nem volt az igazi. 23 évesen még nincs veszve semmi.

A mostani kapcsolatom viszont gyönyörű és bár nem mesébe illő sztori azt hiszem ő az igazi.

2019. márc. 13. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!