Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti türelmesek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti türelmesek és megértőek lennétek, ha a barátnőtök nem tud elmenni szeretkezés közben?

Figyelt kérdés
Persze rajta lenne az ügyön, nem törődne bele. Ti segítenétek a barátnőtöket ilyen helyezetben? Ha igen, hogyan? A probléma leginkább a gátlásosság, a megfelelési a kényszer és, hogy nagyon hozzászoktatta magát az önkielégítéhez. Egyébként egyedül eltud menni.

2019. márc. 9. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. Ne (csak) úgy segíts, hogy irányítod, fogod a kezét, fejét, és mondod neki mi a jó – hanem úgy segíts, hogy simogatod magadnak és elmész. Ez leveszi a helyzetről a görcsöt. (Engem amúgy nagyon beindít, ha a barátnőm simogatja magát, szóval ez egy kis extra is.)
2019. márc. 9. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan soká mentem el, amikor szeretkeztünk. A barátnőm pillanatok alatt a csúcsra jutott. Nagyon zavart minkettőnket, de rengeteg odafigyeléssel: simogatás, ujjazás, nyalás, csiklóérintés elérte nálam. Azóta átlalában ezzel kezdjük,hogy ő felizgat engem, amikor a csúcson vagyok, kényeztetem, és elélvezünk mindketten.
2019. márc. 11. 18:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ha szerelmen alapszik a kapcsolat, akkor mindenkeppen meg kell beszelni a dolgokat. Persze, ha alkalmirol van szo es pl nem megy, akkor is ugy korrekt, ha a 2 fel megbeszeli. De manapsag sajnos ritka az ilyen. Inkabb mindenki kibeszeli a masikat ki-kivel es hogy volt.
2019. márc. 12. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig igenis a 8-asnak igaza van az utolsó bekezdés első mondatával,nagyon is!
2020. ápr. 8. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
8-as,14-es... nem tudom, hogy... óriási következtetéseket vontok le, tanácsokat is adtok hozzá. Sokkal inkább sorolnám a szimpatikus és jóindulatú kategóriákba a hozzászólásaitokat abban az esetben, hogyha egy picit lecsupaszítva van megfogalmazva. Négy sor alapján nem lehet ilyeneket na... :-)
2020. szept. 5. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!