Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nalatok mik a kizaro okok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nalatok mik a kizaro okok egy lanynal?

Figyelt kérdés

Haj, szem, magassag, testalkat.

Belső

Pl aki nagyon zarkozott es eddig az elet minden teruleten sikertelen volt, nincsenek baratai stb. Eltudnatok fogadni, hogy megvaltozott az illeto?

Mi fer bele nalatok egy kapcdolatba, ha mondjuk surun talalkozik a parotok egy nagyon jo baratnojevel?

Noies vagy fius lanyok jonnek be?

Csak full tapasztalt vavy kezdo lannyal is osszejonnetek?

2019. márc. 8. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

"Kizáró" okok (nincs kőbe vésve, de 99%, hogy nem lesz semmi):

MEGJELENÉS

-Ha 190 cm körül van, mert törpe vagyok és nagyon fáj a hátam ha sokáig beszélgetek magas emberekkel.

- Hogyha a divatosság kedvéért felesleges dolgokat visel vagy rosszul használja azokat az nagyon bosszant (pl. este hord napszemüveget/hajpántkét használja a napszemüveget nappal és hunyorog; 0 dioptriás szemüveget hord mert "jól áll neki"/"nem kell sminkelni"; fullcap/baseball sapka van fordítva a fején napsütésben, de a világért sem igazítaná meg, hogy lásson; stb...)

BELSŐ

-Maximalista/rendmániás/túlzottan irányító típus: erősen szorongok én is, belerokkannék ha ilyen partnerem lenne, mert mentálisan nem bírom ha nagyon sok összetett elvàrás irányul felém. (Azt is idesorolom, ha nem nyíltan közli az igényeit, hanem manipulál.)

-Nem bújós és abszolút nem tolerálja a hosszútávú testi kontaktust: Az exem utált velem aludni - okkal -, de nem vagyok hajlandó még egy ilyen kapcsolatba belemenni ha beledöglök akkor se, mert nekem szenvedés minden egyes perc amikor ott van a közelemben a partnerem és nem ölelhetem át. (Akkor már inkább a távkapcsolat/szingliség.)

- Utálja az állatokat vagy azt gondolja "kint a helyük"/ neki is rengeteg állata van már/ Egy neveletlen kutyàt tart: vannak már háziàllataim és nem lennénk kompatibilisek.

- "Bort iszik, vizet prédikál" (elmondja milyen ne legyek - már rossz pont - majd megcsinàlja azt, amit elvileg nekem nem szabad): gondolom a fent leírtak fényében nem kell magyaráznom.

Szóval amìg nem támaszt felém irreálisan nagy mértékű/sok (a természetemmel ellentétes) elvárást, és nem "menekül" előlem a barátaihoz és a hobbijába (pl. közeledek felé és ekkor bejeleni, hogy neki sürgős dolga van) addig felőlem azt csinàl amit akar.

Mindegy, hogy fiús vagy lànyos bàr jómagam nem sminkelek, nem használok barnítót és nincs divatérzékem, úgyhogy nem leszek olyannal, akinek az igényességbe beletartozik az alapozó/ egyéb cuccok használata.

Mindegy, hogy full tapasztalt vagy kezdő, de sajnos minden szexualitáshoz kötött tevékenységben tapasztalatlan és béna vagyok, szóval esélyesebb, hogy engem dobnak emiatt mint én mást.

2019. márc. 9. 05:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja 11#-es vagyok még mindig, a drogtémához hozzáfűzném:

Bármikor összejönnék olyan emberrel akinek kàros szenvedélye van, de kizàró ok, ha ez olyan mértékű függőség ami ön- vagy közveszélyes,illetve a már említett "bort iszik vizet prédikál" jelenséget egyedi formában hozza (pl. cigivel a kezében rám szól, hogy tegyem le a sört, ne egyek annyit, ne sózzam túl a kajám; rengeteg doboz cigit fogyaszt el minden nap, de együttérzés helyett negatívan szemrehányó amikor egyszer matt részegre iszom magam egy nagy mértékű szorongást kiváltó közegben).

2019. márc. 9. 05:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :),amin meglepodten, hogy a mentalis problemat nem nagyon irtatok kizaro okkent, hogy-hogy?
2019. márc. 9. 07:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Én el tudnám fogadni, hogy ilyen volt,de változott, én is hasonló vagyok, csak próbalok én is változtatni rajta, legalább az egyik területen.

Nem baj, ha találkozik a barátaival, de ne a kapcsolat "rovására" tegye, mondjuk, ahogy valaki írta, a hobbi meg a barátok ne kifogás legyen, ami miatt nem tudja rám szánni az idejét.

Külsőre a lányosabb lányok, ne legyenek extrém végletek a külsőt tekintve (ne legyen túl sovány...).

Nem baj, ha kezdő, és az se ha tapasztalt.

2019. márc. 9. 08:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, mentális probléma az nagyon széles területet fed le.Enyhebb változattal nincs gondom. Ha annyira súlyos, hogy ez befolyásolja a kapcsolatot is és ha nem tud dönteni az miatt fontos dolgokban, akkor az kizáró ok.
2019. márc. 9. 08:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#11-es vagyok ismèt, és #15-össel teljes mértékben egyetértek - nagyon nem mindegy mennyire mély és súlyos az adott mentális zavar amiben az illető szenved.

Csak közveszélyes mentàlis beteggel nem jönnék össze, de ideszámítom azokat is akik a környezetük manipulàlásával akarnak számukra kedvező feltételeket/közeget teremteni (pl. a tipikus "ha elhagysz, megölöm magam" c. szövegnél én elhúznám a csíkot a búsba).

2019. márc. 9. 08:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. :)
2019. márc. 11. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!