Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nalatok mik a kizaro okok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nalatok mik a kizaro okok egy lanynal?

Figyelt kérdés

Haj, szem, magassag, testalkat.

Belső

Pl aki nagyon zarkozott es eddig az elet minden teruleten sikertelen volt, nincsenek baratai stb. Eltudnatok fogadni, hogy megvaltozott az illeto?

Mi fer bele nalatok egy kapcdolatba, ha mondjuk surun talalkozik a parotok egy nagyon jo baratnojevel?

Noies vagy fius lanyok jonnek be?

Csak full tapasztalt vavy kezdo lannyal is osszejonnetek?

2019. márc. 8. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a dohányzás
2019. márc. 8. 18:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénisze van.
2019. márc. 8. 18:52
 3/17 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem :D pedig ez is fontos lehet :dohanyzas, drog, alkohol.

Esetleg a bulisabb vagy a visszafogotabb lanyok jonnek be?

2019. márc. 8. 18:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Drog és durva alkoholizmus.

Vagy erőszakosság. Vagy nyilván ha folyton flegma/bunkó..

Egyébként mindegy hogy fiús vagy lányos, a zárkózottakat kimondottan bírom. De nem ilyenekre figyelek igazából.

2019. márc. 8. 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Kizáró ok, ha súlyos függőségben szenved. Akár drog, alkohol, dohány vagy játékszenvedély. Persze, ha alkalmanként él ilyen olyan szerekkel, az még nem kizáró ok, ha tudja tartani a kontrollt. Magasság tekintetében, ha szélsőségesen alacsonyabb vagy magasabb nálam. Azzal nincs gond, ha valaki zárkózott és eddig mondjuk sikertelen volt, de az fontos, hogy legyen benne hajlandóság a változásra (ha ő maga változtatni akar az életén) és ne tőlem várja a csodát. Jó, ha mind a két fél tud motiválólag hatni a másikra. Az is kizáró, ha nagyon rámtapad érzelmileg és ezáltal nem hagy levegőhöz jutni. Az egyáltalán nem baj ha egy barátjával sűrűn találkozik. Legyen neki is saját kis élete. Én sem akarom a másik autonómiáját elvenni. Még a külsőre visszatérve a haj, szemszín és egyebek lényegében mindegy nekem. A testalkatban is annyit tudok mondani, hogy ne legyen szélsőséges. Egyébként a belsőt illetően én sok féle dilivel megértő vagyok, mert én sem vagyok egy egyszerű eset. Szóval nem várom el senkitől, hogy lelkileg teljesen kiegyensúlyozott legyen. Lehet nőiesebb és fiúsabb is a lány, de azt hiszem inkább a kettő közötti természetes lányokat preferálom. Tapasztalt és kezdő lánnyal is összejönnék. Talán még izgatná is a fantáziám egy tapasztalatlan lány.. Szóval ez nem kizáró ok, ha még nem volt senkivel. Sok mindent tudnék még felsorolni, de a leglényegesebb, hogy megtudjuk beszélni a dolgokat, egymás által fejlődni tudjunk és szeressük egymást nagyon. 23/L
2019. márc. 8. 19:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Leirom, en is, hogy nekem mik a kizaro okaim. A drog, tulzott alkoholfogyasztas. Dohanyzas az oke, mivel en is dohanyzok, de tervben van, hogy leteszem, mert egyreszrol draga, masreszrol karos. Kulsore inkabb a sotetebb haju lanyok jonnek be, fekete vagy barna. A vilagosabb bor jon be inkabb. A szoke haj valamiert sosem vonzott. Alkatra az atlagos jon be. Ha van egy kis plusz, az sem kizaro ok. Viszont a kigyurt lanyok nem tetszenek. Tetovalas, piercing sem kizaro ok, persze mersekelten. Noiesebb nok fognak meg, a fiusak nem jonnek be, mivel en is az vagyok. Fontos, hogy elfogadjon, olyannak, amilyen vagyok, en is elfogadom ot olyannak, amilyen.
2019. márc. 8. 20:33
 7/17 anonim ***** válasza:

Én szerencsére már nem dohányzok, pár hete raktam le.

A hajszín mindegy, nekem fekete, de volt olyan, hogy valakinek a szőke jött be és mégis tetszettem neki.

Olyan jelentéktelen dolgok ezek...

2019. márc. 8. 20:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok a haja, a magassága, a testsúlya sem. Belsőleg legyen az a nő, aki kiáll a saját véleménye mellett, legyen határozott, de viszont legyen gyengéd, hülyéskedjen néha velem, legyen humoros etc... Nyugodtan találkozhat sűrűn a barátaival, nem a Gestapo vagyok hanem a barátnője, nem egy fogvatartott, élje az életét továbbra, még biztatnám is, hogy menjen el a barátaival szórakozni. Inkább a nőiesebb nők illetve lányok jönnek be. Mindegy milyen tapasztalt. A lényeg a kölcsönös szerelem/szeretet, kölcsönös bizalom, kölcsönös törődés etc... Ameddig, nem hat ki a drog illetve az alkohol a kapcsolatunkra, addig semmi baj nincs. De persze egy határ után, már zavarna a drog vagy az alkohol. Ha elszalad vele a ló, akkor megpróbálom vele ezt megbeszélni, megoldást találni erre a problémára, ha nem sikerül, akkor szakítok.
2019. márc. 8. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha nagyon fius, troger. Esetleg apolatlan, cigiszagtol buzlo ruhak..
2019. márc. 8. 21:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan hülye pitsás a stílusa, lenéz másokat, flegma, nagyképű. Ezek nagyon tudnak irritálni...
2019. márc. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!