Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Butch lányok, milyen problémák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butch lányok, milyen problémákat, szituációkat éltetek meg ami az identitásotokhoz kötődik? (Csak gnc, butch, tomboy, fiús lányok lécci)

Figyelt kérdés

Pl. nekem nehéz olyan inget találni ami nem nyílik szét a mell résznél, mert ugye az ilyeneket pasikra szabják.

Vagy hogy a fodrászok az általad mutatott kép helyett csak azért is a "beszélhetek a főnökével" frizurát vágják.

#fiú #Tomboy #csajcsávó
2019. márc. 7. 12:39
 1/10 A kérdező kommentje:
(mi lenne ha nem autocorrectelné a rendszer a kulcsszavakat?)
2019. márc. 7. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a szőrtelenítéskor szokott probléma lenni,nem értik meg, hogy mit szeretnék.(kozmetikus)
2019. márc. 7. 12:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Te jó ég, miért, mit csinált? Túlszedte a szemöldököd?
2019. márc. 7. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem érti meg, hogy mit NEM akarok szőrteleníteni.
2019. márc. 7. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Fú hát én ruhát nagyon sokáig nem találtam normálisakat. Később elkezdtem a márka üzletek felé hajlani, mert csak ott vannak normális szabású ruhák (tény, hogy drágák, de nekem jobban megéri).

Fodrásznál meg addig nem volt nyugtom, amíg nem kezdtem el olyanhoz járni, akiről tudom, hogy leszbikus. Na, ő megérti mit akarok.

2019. márc. 7. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Úton-útfélen megkérdezik,nem akarok-e nemátalakító műtétet.Kezdem nagyon unni.

Illetve a lányos arcom miatt gyakran 14 éves kisfiúnak néznek.

18/l/tomboy

2019. márc. 7. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Kozmetikushoz nem jarok. Anno nagyon inges voltam. Anno a Takkoban vasaroltam az ingeket, de mostansag valtottam. Inkabb poloparti vagyok. A New Yorkert preferalom. Kicsit draga, de megeri. Fodraszhoz mikor eloszor elmentem a hajfelnyiratasomkor, elcsesztem, akihez most jarok, megvagyok elegedve. Parfumot is nehez volt talalni. Azt a tipikus pasi parfumot nem szeretem. Mullerben talalam ra, odamentem az eladoholgyhoz, kerdeztem, hogy tudna-e ajanlani unisex parfumot, ami nem tul ferfias. Vegul ferfi parfumot mondott, Burberry London, azt mondta, az nem olyan eroteljesen ferfias. Vegul bejott, azota is azt hasznalom. :)
2019. márc. 8. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a cipőkkel van problémám.Olyan nehezen találni normális 39- 40-es cipőt ami férfi.

Ha nem is mindennapi probléma,de az ,ha egy kicsit kedvesebb vagyok egy lánnyal vagy csak hülyéskedek akkor már fel akarom szedni, mintha nem barátkozhatnék nőkkel.

2019. márc. 9. 06:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Haha ezért hordok csak martenst vagy converset.

Perfümből nekem jelenleg a Victor Rolf spicebomb van drága de megéri 😆

2019. márc. 11. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

en is gyakran kapom a kerdest, hogy nem akarok-e nemiatalakito muteteket, ami rossz, mert csomot gondolkodtam is rajta, hogy most nekem azt kene? de nem...

szort meg elegge eltuntetem en magamrol pl. es lanyos parfumoket hasznalok csak, szeretem azokat az illatokat nagyon ^^

fodrasszal volt gondom nekem is, azota mashoz jarok, o erti mit akarok :D

a ruhakat illetoen nincsenek gondjaim, ugyanis elegge deszka vagyok, sport melltartot hordok csak, szoval meg le sem szoritom vagy ilyesmi :)

en amugy androgunnek gondolom magam, de az gyakorlatilag fius lany szoval remelem nem gaz, hohy irtam... butch kifejezest nem szeretem amugy magamra

2019. márc. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!