Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haseki Sultana kérdése:
Fiúk ti ezeket a szituációkat hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Hetero fiúk ti hogy kezelitek az olyan szituációkat mikor véletlenül mondjuk meglátjátok a haverotok farkát vagy mondjuk birkózásnál esetleg még érzitek is a másikét ? nem fura ??2015. máj. 19. 21:48
2/14 anonim válasza:
Aza legjobb érzés mikor a tökömet a fejéhez nyomom, látom, hogy vörösödik a feje és alárendeltnek érzi magát. Nagyon szexi.
3/14 anonim válasza:
Hány évesen birkóznak még a fiúk és nyomják egymáshoz a farkukat?
4/14 anonim válasza:
Mivel mindenkivel szemben tartom a 3 lépés távolságot, így ilysmibe nem kevredem. Nem érek hozzá a többi emberhez a kötelező illemformulákon kívül (kézfogás).
5/14 anonim válasza:
csináltak erre egy külön helyet itt gyk-n, oda menj kérlek a meleg kérdésekkel. köszi szépen :)
6/14 anonim válasza:
#5 és pont ott van. te vagy rossz helyen.
7/14 anonim válasza:
a kva életbe, akkor én már nem tudok kiigazodni, h hol vagyok, hülye gyk, most már majd figyelek, sorry :) akkor további jó melegedést, télen ne fázzatok meg, melegen öltözzetek fel, melegszendvicset egyetek sokat, de pakoljátok meg répával, mert attól tudtok majd fütyülni, hotdog a kedvenc ételem, de én nem szeretem forrón, én csak melegem eszem meg
9/14 anonim válasza:
jaj zoli, ilyen helyzeteket nem kell kezelni, mert a heterók le se szarják egymás péniszét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!