Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haseki Sultana kérdése:
Fiúk ti ezeket a szituációkat hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Hetero fiúk ti hogy kezelitek az olyan szituációkat mikor véletlenül mondjuk meglátjátok a haverotok farkát vagy mondjuk birkózásnál esetleg még érzitek is a másikét ? nem fura ??2015. máj. 19. 21:48
11/14 anonim válasza:
ha meglátok egy egy srácot meztelenül, akkor lehet én is meztelen vagyok, pl, zuhanyzóban,és természetesnek terom az egész helyzetet, az még furább szerintem ha alsóban zuhanyzik. mért kellene szébyellni egymás elött atestünket?odapillantunk, látom én is amikor engem pillanatanak meg, de nem érzem többnek mint természetes kiváncsiság, aminek nincs szexuális tartalma.ja, és hogy mekkora,::::? kit érdekel hogxy nem merev állapotban milyen??egy hetero srác is lehet kiváncsi természetes helyen egy meztelen srácra, de nem hátso szexuális tartalommal.
12/14 anonim válasza:
Érdekes kérdés érdekes válaszokkal.:)))
13/14 Lakatos_kútfúró válasza:
EMBEREK SOK A GYÖKÉR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!