Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezelitek a nyafogós...

Hogyan kezelitek a nyafogós beszédet?

Figyelt kérdés
a lányom 5 éves, nagyon sokat nyafog, ha bármit kér, vagy ha nem enegedek meg ezt azt nyafogva járkál utánam, nagyon idegesít, inkább eltűröm a hisztit mint ezt
2015. máj. 5. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Rövidre zárom: határozott hangon kijelentem, hogy erre nem vagyok kíváncsi, befejezheti vagy mehet a szobájába gondolkodni. Általában hatni szokott.
2015. máj. 5. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Hú, én is sokáig nyafogtam.

Egészen addig, míg anya megunta, és a huszadik szólás után úgy istenesen képen törölt. Azelőtt és azután sem ütött, de megtanultam a leckét, soha többé nem nyivákoltam.

Nyilván nem azt mondom ezzel, hogy pofozd meg, de anyát megértettem, mikor rittig azért is csinálom és nyavalygok, affektálok, kényeskedek... hát, csoda, hogy addig bírta.

2015. máj. 5. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
"Oké most mondd el ugyanezt normális, nyugodt hangon"
2015. máj. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!