Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el?
Hívd fel őket telefonon:
- Apu, anyu! Balesetem volt! Elütött egy busz, most visznek a kórházba, mindkét lábam amputálni fogják és úgy néz ki az látásomat is elvesztem örökre. Ráadásul a buszsofőr félre rántotta a kormányt és lehajtott az útról a vonatsínre, ahol pont jött a vonat. Összeütköztek, a vonat is kisiklott és felborult. Rengeteg ember meghalt!
- Úristen ez szörnyű!
- Ne kapjatok frászt, csak vicceltem. Igazából csak leszbikus vagyok
A híreket tudni kell tálalni ;)
várj meg még kialakulnak a dolgok és erős lesz a kapcsolat, aztán próbálj meg puhatolózni, pl hozz fel egy leszbikus filmet nézd mi a reakció, vagy pl néztek a TV-ben valamit és látsz valakit aki LMBTQ tag, kérdezd meg hogy ők mit gondolnak róla stb...
először azoknak mond akik 100% hogy melletted vannak, csak utánna a rizikós személyeknek, az viszont nem jó megoldás hogy eltitkolod, bele is betegedhetsz a rengeteg hazugságba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!