Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete nem láttam a szerelmem, és megőrülök?! (tovább lent)
/Leszbikus kérdés!/
Barátok voltunk igazából,de elmondtam neki hogy érzek iránta,és kb rá 2 hétre se szó,se beszéd egyszer csak megszakított velem minden nemű kapcsolatot egy kívülálló tanácsa miatt!Nem bírom ki,nagyon szeretem őt!Mit csináljak,hogy elérjem újra barátok legyünk,és napi kapcsolatban legyünk,mint régen?!Segítsetek légyszi!Ne mondjátok,hogy hagyjam,mert szeretem,mint embert is,nem csak,mint nőt!Ha voltatok hasonló szituban,és bejött valami,akkor azokat kérem írjátok le,ha sikerült valamivel újra elérni,hogy figyeljen rátok az adott illető!Köszi előre is!Mégegyszer:az elfelejtés nem opció!!
Egyes szerintem úgy értette hogy ha a barátnőd helyébe lenne aki nem leszbikus
Amúgy vele értek egyet én is és bármennyire is nehéz és mondtad h nem opció de jobb ha lemondasz róla. Hidd el idővel könnyebb lesz.
Annak idején nekem is volt egy kolleganőm aki nagyon nagyon vonzott mind emberileg mind szexuálisan de tudtam h úgyse lehet köztünk semmi. Egy idő után elment tőlünk,bennem pedig szépen lassan elfakultak a dolgok. Ilyen az élet sajnos. Mindig csak előrefele szabad menni. Hidd el jobb ha ezt egyszer végigszenveded,mint hogy úgy legyen folyton a közeledbe hogy napi szinten rokkanj bele h nem lehetsz vele együtt.
24/N
Azta kislány:D én azért nem csodálkozom, hogy megszakította veled a kapcsolatot, elég rámenősnek tűnsz..:D és attól, hogy jelenleg úgy érzed ő "életed szerelme" még nem feltétlenül marad így. Akármilyen külső behatásnak is köszönhető, hogy lepattintott egy dolog biztos.. ha ugyan úgy érzett volna mint te biztos nem tette volna ezt.
Inkább próbáld meg elengedni vagy öö esetleg próbálj rá kizárólag úgy tekinteni mint egy barátra. próbáld megbeszélni vele ha tudod.. de ha sehogy sem tudod elérni az nyilván azért van mert ő nem akarja, hogy elérd. És ha tényleg aaannyira szereted mint mondod, akár tiszteletben is tarthatnád a döntését és kereshetnél magadnak valaki olyat aki viszont szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!