Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Éreztetek már ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
Van valakinek esetleg arról tapasztalata milyen ha valaki egyszerre elképesztően vonz. (Annak ellenére, hogy nem mondanád szépnek. Tehát mem a külső alapján.) És ezzel egyszerre taszít is valami miatt? Hogyan lehet kezelni a helyzetet?
2019. jan. 31. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt mar.. nem tudtam elkepzelni h barmi is legyen kettonk kozt... aztan a vonzalom nyert
2019. jan. 31. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez van. Külső és belső tulajdonságokban egyaránt. Nem értem a dolgot, nagyon összezavaró mert irtózatosan bejön a személy de ha ránézek arra a testrészére ami nem tetszik, vagy vmi olyat mond akkor szószerint taszít. Saját magamat nézem hülyének és nem értem az érzéseimet. De mostmár próbálok azokra a dolgokra koncentrálni benne amiket szeretek. A negatív dolgokat elengedem a fülem mellett, nem veszek róluk tudomást. Ezt persze én tudom így csinálni, mert sajnos nem vagyunk együtt, az elég nagy korkülönbség miatt. Nem tudom, hogy te együtt vagy e az említett személlyel, mert feltételezem úgy már kevésbé könnyű figyelmen hagyni az ilyen dolgokat ha együtt élsz vkivel, vagy szeretkezés közben stb. Sztem eleve ha nem szereted őt úgy ahogy van, teljes szívedből akkor az kampec. Persze nincs ezzel baj, mert van olyan h nem működik. De ha csak plátói a dolog, vagy csak vonz és jó őt figyelni meg hasonlók, akkor próbálj sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni azokra a dolgokra amik tetszenek benne. Minek kéne azon rúgózni, hogy mi nem tetszik benne? Sztem tök jó vki iránt bezsongva lenni és vonzódni, szóval használd ki, élvezd és gyönyörködj azokban a tulajdonságaiban amik vonzóvá teszik.
2019. jan. 31. 23:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egy pár. Nem is hinném, hogy leszünk. A külső az nálam abszolút elhanyagoltható, mondhatni semleges. Csak egyéb tekintetben vonz és taszít egyszerre. És nem értem...
2019. febr. 1. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Volt ilyen.

Láttam,hogy szép. De simán tudtam volna sorolni mi az ami nem tetszik benne.

Valahogy részleteiben nem szép,de összeségében mégis.

2019. febr. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!