Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Éreztetek ilyet egy jó nő miatt?
Figyelt kérdés
Pl ha nagyon szép a lány és sokan próbálkoznak nála, akkor elbátortalanodtok és nehezen hívjátok el randizni?2017. szept. 5. 22:59
1/7 anonim válasza:
persze, volt már párszor h vkit túl jó nőnek tartottam...
2/7 anonim válasza:
Régen, amikor még a félelmeim rabja voltam. Már nem. Ugyanolyan ember a szép nő is, mint én.
3/7 anonim válasza:
Igen. Mi értelme van 121.-nek beállni a sorba? Az esély arra, hogy bármi komolyabbat akarjon barátságnál szinte nulla. Lánybarátokat pedig bármikor tudok találni.
4/7 anonim válasza:
Minek elhívni valakit csak azért, mert "nagyon szép"? Az még nem teljesítmény...
6/7 A legrosszabb válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy engem egyetlen nő sem tud a külső adottságaival megvesztegetni... :'(
7/7 Diavolino44 válasza:
Szerintem ez termeszetes, tobb a veszitenivalo, mert egy olyan lanynal aki ugy-ahogy elmegy, kit erdekel ha visszautasít? ra lehet rogni, hogy ugy sem tetszett igazan, de egy nagyon szep lany eseteben sokkal jobban ut az ha visszautasitanak.
De amugy az kellene, hogy normalis legyen mint, amit az egyik valaszolo irt, o is csak egy ember nem kellene kulonbseget tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!