Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehet rájönni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rájönni hogy leszbikus vagy?

Figyelt kérdés

2019. jan. 31. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Röviden, tömören: a lányok jönnek be és nem a fiúk.
2019. jan. 31. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

Egyszerűen csókolózol egy barátnőddel. Ha izgat nagyon, akkor lehet hogy leszbikus vagy. De szerintem minden lányt izgatna egy csók egy másik lánnyal....! Csak a legtöbbjük nem meri kipróbálni soha.

F/60

2019. jan. 31. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
:D
2019. jan. 31. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon nehéz kérdés. Szerinted?
2019. jan. 31. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Jártam már fiúval, nem éreztem semmit irántuk. Mielőtt azzal jönne valaki hogy nem találkoztam még megfelelő fiúval, hát volt olyan barátom hogy sok lány ölni tudott volna érte. Aztán szakított velem és hát nem tudott volna kevésbé érdekelni. :D Szerintem ha csak tv-n keresztül meglátok egy lányt aki tetszik, az több mindet vált ki belőlem mintha a világ legjobb pasija csókolgatna vagy akármit csinálna velem.

Szóval ebből azért elég nyilvánvaló volt. :D

2019. jan. 31. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös válaszoló teljesen jól leírta, amit lehet erről:).
2019. jan. 31. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
OFF:aki járt már fiúval az NEM leszbikus. De méf nem is igényes...
2019. jan. 31. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos szerintem én jobban tisztában vagyok a saját szexuális orientációmmal mint te. Mivel egy kamukapcsolaton és pár számomra teljesen közömbös csókon semmi közöm nem volt a férfiakhoz,a lányokhoz viszont annál inkább, így én engedelmeddel leszbikusnak tartom magam.

De nagyon nem fogok ezen vitatkozni mert engem ugyan nem érdekel ki minek hív.

Akkor kérdező javítom magam hogy a 40%-os válaszoló is jól aludhasson: nem így jöttem rá hogy leszbikus vagyok, így jöttem rá hogy semmit ne mozgatnak meg bennem a férfiak és a nőkkel szeretném leélni az életem.

2019. jan. 31. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez a csókolózós duma hülyeség, attól, hogy érdekelnek a nők még nem leszel leszbikus, lehetsz biszex is. Sőt, ha nem indít be egy férfi test látványa akkor sem fix, hogy leszbikus vagy, lehetsz pánszexuális vagy aszexuális is. Onnan tudod, hogy leszbikus vagy, hogyha a férfiak teste nem indít be, de egy nőé igen. Ha nem tudod elképzelni, hogy szexelj egy pasival, de egy nővel el tudod képzelni. Ha biszex vagy akkor mindkettővel el tudod képzelni. Ha pánszex vagy(mint ahogy én is az volnék) nem indít be különösebben egyik nem sem addig amíg valakit meg nem ismersz és bele nem szeretsz, a testi vonzalom csak utána alakul ki, de alapvetően a szexuális vágy jelen van(tehát van igényed az önkielégítésre) . Az aszexuáliskonál meg semmilyen szexuális vágy nincs,azután sem, hogy beleszeretsz valakibe. Semmilyen téren nem vonz a szex.
2019. febr. 1. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Honnan jönnek rá a heterók hogy ők heterók? Ilyen egyszerű...
2019. febr. 1. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!