Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit vártok el egy kapcsolattól?
Azok válaszát várom, akiknek már kialakult egy bizonyos elképzelésük, arról mit várnak el egy másik nőtől egy kapcsolatban. Persze nem olyan elvárásokra gondolok, amik a másik "megfojtására" értendők, hanem az egészséges, alap elvárásokra egy kapcsolatban. Érdekelne, hogy kinek mik az elképzelései. Az is érdekelne, hogyan formálódott ki ez bennetek, milyen tapasztalatok mentén?
Ja és a "lényeg, hogy szeressük egymást" az nyilván alap kell hogy legyen. Én ezeken felüli/kívüli dolgokra gondolok, amitől úgy gondoljátok működik egy kapcsolat a másik féllel és ami alapján már tisztább elképzelésitek vannak, azzal kapcsolatban,hogy kit választotok párul.
A kérdésem egyébként abból is adódik, hogy nekem még nem alakultak ki tiszta elképzeléseim, hogy egyáltalán ki az aki illene hozzám. Tapasztalatom sincs sok. Ezért is érdekelne, hogy aki viszonylag érett fejjel rendelkezik ez ügyben, az mit gondol a témával kapcsolatban.
Szerintem a legfontosabb, amit egyébként magam is követek: az élni és élni hagyni elv.
Na meg az alázatosság! Ezekkel működhet hosszútávon mindenféle kapcsolat, nem csak párkapcsolat.
Pont azt kell fenntartani, ami miatt beleszeretsz a másikba; a szabadsàgát és az egyéniségét megélheti! Ezáltal marad boldog melletted és te is mellette
Legyen meg az alapvető bizalom, nem féltékenykedjen.
A hétköznapi dolgokban is jól megértük egymást, kitaláljuk egymás gondolatait, érzéseit.
Legyen jó az ágyban, szeressen adni és tudjon elfogadni.
Feltétlen őszinteség, a problémákat megbeszélni, megoldani tudjuk. Ne duzzogjon ha baja van, ne tegyen utalásokat, célzásokat hanem mondja ki nyíltan, beszéljük meg.
Legyen meg a feltétel nélküli (ha kell, elengedő szeretet), tisztelet, bizalom, hűség, őszinteség,passzoljunk szexuális téren (pl. én szeretem a BDSM-et és szub vagyok+mazochista, akkor ő az ellenkezője), mert a jó kémia és a változatos szex összeláncol. Imádok úgy smárolni, hogy a másikkal egymás szájában vagyunk bő nyállal, szóval ez sem hátrány :D Legyenek néhány nagyobb közös célunk, egymással tervezzük a jövőt. Minimális féltékenység nem rossz dolog, szintén össze tud láncolni, de azért ne annyira, hogy pl. barátokra is, vagy alaptalanok (ehhez kell ugye a bizalom és az őszinteség). Egymás támaszai vagyunk a bajban, ha kell, és meg tudjuk egymással osztani az örömeinket is. Ezen felül lehessen vele beszélgetni az élet, a világ és a lélek dolgairól problémáiról. Legyen elemző, gondolkodó, intelligens. Tudjuk megbeszélni és kifejezni az érzéseinket is egymással-egymásnak. És ha valami problémánk van a másikkal, akkor azt azonnal megbeszélni, tehát a kommunikáció és a kompromisszum is elég fontos.
Dióhéjban asszem ennyi.
És hogy milyen tapasztalatok mentén formálódott meg bennem ez az álláspont? Természetesen inkább negatív. Volt részem kapcsolatban, barátok extrákban is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!