Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen "hülyék" a témával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen "hülyék" a témával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy pali, aki írogat a barátnőmnek, és azt mondja hogy miattam meleg a barátnőm :D

Persze letiltotta meg ilyenek de ez engem mégis nagyoon zavar. Miért gondolja sok ember hogy ez a melegség egy átmeneti érzés? Vagy esetleg egy fellángolás Vagy betegség stb?

2019. jan. 28. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen ember általában 0 empátiával és ésszel rendelkezik, tojik arra hogy mi miért van, konfrontálódni akar már csak azért is, hogy téged zavarba/kellemetlen helyzetbe hozzon. Szerintem az ilyeneket a legkönnyebb "elengedni".

Lehet hogy a pasasnak tetszik a barátnőd és előjött a tipikus viselkedés, ha az enyém nem lehetsz semmilyen módon, akkor tessék megpukkanni, csak nem mondja ki konkrétan.

Szerintem kacagjatok rajta egy jóízűt és felejtsétek is el.

2019. jan. 28. 12:09
 2/11 _Vale ***** válasza:
100%

Egy pasi elég nehezen emészti meg hogy vannak olyan nők akik nem kérnek belőle.

Ez egy borzasztóan primitív és degradáló hozzáállás, de szerintem csak azt minősíti aki mondja. Ilyeneken ne húzd fel magad, ne az érdekeljen más mit gondol vagy mond.

2019. jan. 28. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
minden pasinak varázspénisze van és azonnal kigyógyít a leszbikusságból, nem tudtad? :D
2019. jan. 28. 12:27
 4/11 A kérdező kommentje:
XD
2019. jan. 28. 12:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ❤❤
2019. jan. 28. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi tényleg személyes sértésnek veszi, hogy nem buksz rájuk. Egyszer megismerkedtem egy sráccal, vagyis egy csajjal tulajdonképpen akinek az exe volt a srác, de jóban voltak. A srácnak eléggé bejöttem és eléggé nyomult én meg közöltem vele, hogy nekem inkább az exe jön be aztán csak elképedve nézett, hogy mit eszek én azon a csajon. Na ott meg én képedtem el, hogy x év együttlét után az exével képes ilyet kérdezni. Az egyik exem apja meg azért utált engem, merthogy a pici lánya miattam lett leszbikus. De vicces volt az a sztori is mert azt hitték, ha velem végzett akkor majd lesz egy tisztességes férje, had ne mondjam azóta szintén egy nővel él együtt két közös gyerekkel.
2019. jan. 28. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
3- as, a varazspenisz max azt gyógyítja ki, aki biszex.
2019. jan. 30. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 egészen elragadó a humorérzéked ^^'
2019. jan. 30. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, neked is!!
2019. jan. 30. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
*örülök hogy még mindig le tudlak vele nyugozni
2019. jan. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!