Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen "hülyék" a témával kapcsolatban?
Van egy pali, aki írogat a barátnőmnek, és azt mondja hogy miattam meleg a barátnőm :D
Persze letiltotta meg ilyenek de ez engem mégis nagyoon zavar. Miért gondolja sok ember hogy ez a melegség egy átmeneti érzés? Vagy esetleg egy fellángolás Vagy betegség stb?
Az ilyen ember általában 0 empátiával és ésszel rendelkezik, tojik arra hogy mi miért van, konfrontálódni akar már csak azért is, hogy téged zavarba/kellemetlen helyzetbe hozzon. Szerintem az ilyeneket a legkönnyebb "elengedni".
Lehet hogy a pasasnak tetszik a barátnőd és előjött a tipikus viselkedés, ha az enyém nem lehetsz semmilyen módon, akkor tessék megpukkanni, csak nem mondja ki konkrétan.
Szerintem kacagjatok rajta egy jóízűt és felejtsétek is el.
Egy pasi elég nehezen emészti meg hogy vannak olyan nők akik nem kérnek belőle.
Ez egy borzasztóan primitív és degradáló hozzáállás, de szerintem csak azt minősíti aki mondja. Ilyeneken ne húzd fel magad, ne az érdekeljen más mit gondol vagy mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!