Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus hölgyek, mi a helyzet a meztelen férfi testtel?
Természetesen nem a nagyhasú, szőrös, büdös, fogatlanokra gondolok, hanem a normális (nem átlagos, hanem NORMÁLIS) férfi testre. A látvány taszító? Hozzáérni undorító?
Kort is kérek, és hogy van-e valamilyen szémélyes tapasztalat (akár munkakörből kifolyólag).
Köszönöm :-)
Semleges. Nekem semmivel nem tesz hozzá vagy vesz el a semleges érzésböl az sem, ha teljesen meztelenül látom. Amennyiben a nemi szervét nem kell megfognom, az sem zavar, ha hozzáérek, de semmilyen érzelmet nem vált ki belölem.
Elfogadom, hogy ö így néz ki,minden részével együtt, csak ne kelljen vele intimebb viszonyba kerülnöm és ne várja senki, hogy bármit fogok érezni, mert az egyszerüen nem megy.
Szerintem en kb ugy erzem magam egy teljesen meztelen ferfi lattan, mint ahogy kb egy masik ferfi latna..”oltozz mar fel bmeg”.. a farkat nem is nezem, nem vagyok kivancsi ra.
Az izmokat szeretem, de azt ugyanugy megnezem ferfin, non, szeretem a kemeny kiallasu kutyakat is, a nagymacskakat...nyilvan nem szexualis ertelemben.
Akkorát tudok röhögni az olyanokon, mikor egy hetero srác megkérdezi egy leszbikustól, hogy honnan tudod, hogy leszbikus vagy, ha még nem próbáltad pasival?
Ő honnan tudja, hogy hetero, ha még nem próbálta pasival?
Meg ez a majd én kigyógyítalak.
Szerinte nem találkozott még olyan pasikkal akik vonzóbban lennének nála? Ő az egyedüli férfi, aki szexuális ingert tud kiváltani belőle? :)
A szomorú az, hogy valaki ezt komolyan is gondolja.
Én meleg vagyok, nem nyíltan, de azért van aki sejti rólam.
Volt olyan, hogy a melóhelyen öltöztem, nem pillantgattam másokat, mégis a heterók akik sejtették mi a szitu, elkezdtek cukkolni, annyi férfiasság nem volt bennük, hogy szó szerint nekem szögezzék a kérdést csak a két fiú együtt cukkolták egymást, olyanokat mondtak egymásnak, hogy engem nem zavarnak a melegek, csak ne másszanak rám.
Mert gondolom annyira ellenálhatatlan, hogy alig bírtam magam tűrtőztetni, hogy rá ne másszak :D
És ezt pont olyanok képzelik magukról, akiknek nem kellene.
27 Meleg fiú
Kedves 27 éves meleg fiú!
Az ilyen térítések és kigyógyítások kapcsán nekem meg a meleg csetes fiúk ugranak be, mint traumatikus emlékek.
Kedves kérdező, szerintem egyértelmű a kérdésed alapján, hogy hetero férfi vagy, tehát: neked milyen a látvány? Te undorodsz ha hozzáérsz egy férfihoz? Taszít, ha ránézel egy férfira mondjuk a strandon?
Na a leszbikusoknak kb ugyanez az érzésük a férfi testtel kapcsolatban. Nem taszít és nem is tartom undorítónak, ha mondjuk lemegyek a strandra és ott vannak a férfiak fürdőnadrágba, egyszerűen csak nem érdekel a látvány... nem vonzódom a férfiakhoz, ezért nem szoktam különösen figyelni rájuk mivel ugye a lányokat veszem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!