Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem merek ismerkedni, mitévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ismerkedni, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Mostanság jutottam el arra a szintre, hogy inkább nem ismerkedem, mert eddig szinte kivétel nélkül balul sült el minden kísérletem. Félek, hogy unalmasnak találnak vagy én unom meg a beszélgetést (mindkettő előfordul), ezért inkább lezárom minél előbb a társalgást. Úgy gondoltam, a munkába temetkezem, ami nem esik majd nehezemre, annyi feladatom lesz. Viszont így a magánéletem továbbra is egy nagy nulla marad, ami nem túl felemelő a jövőre nézve. Eddig csak interneten próbálkoztam, lehet az is a baj, vágyom már valami igazira. Bulikba nem igazán járok és személyesen talán még kevésbé tudnék önmagam lenni, megnyílni, na meg úgy kevésbé lehet célirányosan (nem hetero nőkkel) ismerkedni. Olyan jó lenne valami spontán egymásra találás, amikor nem kell feszengnem semmin, hanem minden úgy alakul, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Kicsit hosszúra sikeredett, nem akartam ennyire bő lére ereszteni, csak jól esett ezeket kiírni magamból.

Kérlek ne gyertek azzal, hogy nyitott legyek, ismerkedjek és majd jönni fog, stb., mert már herótom van tőle. Tudom, hogy nem fog a sült galamb a számba repülni, nem is azt várom. Csupán azt kérem, írjatok pár gondolatot, ami nektek segített ilyen helyzetben. Köszönöm!

2019. jan. 25. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyanazokat írtad tényleg, amit én is érzek. Nem vagyok buliba járós típus, már ki is nőttem abból a korból. Bár úgy sem biztos, hogy könnyebb minden esetben. Én is félek, hogy megunnak, vagy én nem tudom beleélni magam az egészbe, már pár nap alatt is elment a kedvem tőle, de azért még reménykedek, hogy majd jön valaki.
2019. jan. 31. 07:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is ismerkednék

30/L

2019. márc. 26. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!