Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nektek mi a véleményetek Ruby Rose-ról?
Sose értettem miért vannak annyira oda érte nekem nem az esetem. (már látom hogy le leszek pontozva ezért :D)
Sokat nem tudok róla úgyhogy mást nem véleményezek.
A sok tetoválása zavar, és +5kg kellene rá.
Amúgy jó csaj lenne.
En egyenessen utalom.
En se tudok rola sokat, de meglátom aztán...
Szerintem nagyon szexi. Sugárzik belőle az erotika egyszerűen a tekintete magával ragadó . Teste is nagyon jó. Az arca a szája is nagyon vonzó
Nem igazán szeretem az ilyen rövid haju nőket de ő nagyon szexi és fullos szerintem. Imadom a tetovált nőket imadom ha egy nőn sok tetoválás van egyszerűen az beindít
N24
Bakker azért szomorú vagyok, hogy senki sem emelte ki, hogy milyen jó fej volt velünk magyarokkal, amikor kórháznak adományozott, mert nem bírta nézni az állapotokat és még posztolt is róla, hogy ötleteket vár, hogyan s miként segíthetne rajtunk. Ha ez nem szexi valakinek egy nőben, akkor amúgy nem tudom, hogy mi.
Nekem meg külsőre is nagyon az annak ellenére, hogy és én is androgün vagyok, akárcsak ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!