Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tehetnék? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? 18/L

Figyelt kérdés

Azt hiszem bele szeretem az egyik legjobb barátnőmbe...(18/L/B)

Heteronak hittem magam mielőtt jött volna ez az érzés,nem mondtam el neki viszont mikor buliján eleget ittam megpróbáltam le smárolni ami hatalmas vissza utasítással járt.Már pedig olyan volt, mint ha direkt el akart volna csábítani,mikor együtt aludtunk, mellemen feküdt,lábát rám raktak,meg kérdezte meg a melegítem a lábát és erre oda dugta fenekét hogy azt is meg melegíthetném...Vagy hetero lány barátnők ilyenek?? Én már el vesztettem a fonalat.A legnagyobb problémám hogy írt mind ezek után hogy rég találkoztunk és mikor talizunk meg is beszéltük hogy jön hozzám aludni pedig azt hittem hogy innentől megszakad a barátságunk,de nekem az érzéseim felé nem közömbösek és nagyon nehéz lesz barátként kezelnem!

2019. jan. 10. 01:19
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Én férfi vagyok, de nem is gondoltam volna, hogy vannak lány barátaim!!!!!!

Kb ugyanez, mármint buliban, "félrészegen, behugyozva" fészkelődik be mellém egy lány.

-Miaf...

-menj már arrébb!

-mi van??????? Miért mázol ide?

-aludni akarok!

-én is, de így...

-hogy?

-kis kifli, nagy kifli???

-és?

-szerinted nem támadlak be 10 másodpercen belül?

-mi??????

-mit mi????

-van szép arcod, eszméletlen tested, gyönyörű popsid, amit tuszkolsz befelé. most akkor????

-azt hittem barátok vagyunk...

-hát... őőőőőh...

-na ne már...

-mit ne már???? tényleg nem érted????

-pffff... tipikus férfi. nem lesz semmi, alszunk!

-Kegyetlen vagy!

-ez van!!!!!!

Szerintem megeshet ez simán a csajoknál is, pláne, hogy (kutatások szerint!!!!) hajlamosabbak a csajok a biromantikára.

Mit tehetnél?

Mittomén...

Eszembe jutott, leírtam.

2019. jan. 10. 01:35
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
kis kifli, nagy kifli, mi? alvas kozbe en azert ovatosan beterelgettem volna a macit a malnasba, hatha nem kel fel, vagy lusta lesz ellenkezni, ha megis
2019. jan. 10. 01:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt beszéld meg vele mindenképpen. Lehet csak nagyon fontos barát vagy neki. Én hirtelen azt mondanám, hogy jó esik neki a közelséged meg az, hogy hozzád bújik, de többet ennél nem akar.
2019. jan. 10. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem akar többet, ha nem akarsz szenvedni, akkor zárjátok le, beszéld meg vele és rendezzétek.
2019. jan. 10. 17:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Majd talán lesz egy lány aki iránt hasonlóan érzek 😋☺😑
2019. jan. 11. 01:26
 6/8 egybaba ***** válasza:
0%
Ha eddig heteronak érezted magad és aztán jött ez a lány is tetszik dolog akkor innentől nem lezbi vagy hanem bi hajlamos vagy bi kíváncsi. Onnantól leszel bi ha meg is tetted és nem csak álmodozol róla. Ha meg teljesen átállsz a lányokra a fiúk elhagyásával se leszel lezbi ha csak az életedben 1* is volt már fiú. Az akkor is bisex marad. Csak az a lezbi aki életébe csak lányokkal volt és ő is lány.
2019. jan. 13. 03:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Te hol láttod hogy leszbit írtam?Tisztában vagyok ezzel kösz!

Nem erre voltam kíváncsi de utolsó kďt sorral nem értek egyett!

2019. jan. 13. 04:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megmutatod neki ezt az oldalt,hogy mit szól ehhez?....
2019. jan. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!