Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küzd itt ennyi lány társkeresési problémával?
Mit gondoltok, ennek mi a fő oka?
Kevés a leszbikus/biszex?
Nincs megfelelő platform az ismerkedésre?
Nem lehet a "mai lányokkal" normálisan ismerkedni?
Vagy inkább változtatni kéne az elképzelésen, hogyan is kell párt találni?
A kérdést nem magam miatt kérdezem, boldog kapcsolatban élek, csak rengeteg itt a kérdés ezzel kapcsolatban és érdekelne, hogy az "én is ebben a helyzetben vagyok, írhat bárki:(" válaszok mögött tényleg elgondolkodnak a lányok, hogy mi lehet a probléma, vagy letudják ennyivel?
Köszönöm előre is, ha valakinek vannak jó meglátásai, hátha segít itt az érintetteknek.
Ez az a téma ami engem is foglalkoztat sajnos én még nem is találtam meg az igazit. :/
Szerintem egyértelműen a fő probléma az, hogy sokan nem vállalják nyíltan különféle okokból kifolyólag ebbe most nem mennék bele.
Platform az van csak ott sincs sok ember.. ha vannak akkor ki tudja az illető srác e vagy egy hármashoz keresnek valakit, vagy csak kíváncsi a lány, illetve számomra gond pl. ha az ország másik felében lakik.
Én is osztom az a véleményt, hogy a Pesten és Pest környéken élőknek elméletileg könnyebb dolguk kellene, hogy legyen ismerkedés terén (több ember, szórakozóhely, LGBTQ program).
Nyilván ahhoz meg kellő bátorság kell, hogy odamenj egy lányhoz, aki megtetszik mert nagy számok törvénye alapján hetero az illető aztán persze rossz ha elutasítanak vagy csúnyán néznek rád az eset után, esetleg ha titkolod utána meg akaratod ellenére kitudódik. Ez megint csak kicsiny hazánkban van így Amerikában szerint ezen nevetnének egy jót és kész. Persze jó itt is van aki lazán kezeli az esetet még akár imponál is neki bár szerintem ez a ritkább. Meg nyilván aki mer az nyer. :)
Az is szóba jöhet, hogy mondjuk valaki válogat. Én magamról azt tudom elmondani, hogy a nagyon fiús lányok nem jönnek be és nyilván ők azok kinézetre akikről sejteni lehet egyből, de így feléjük nem is kezdeményezek.
Nehézségek bőven akadnak de nem szabad panaszkodni már így is sokkal könnyebb mint 20-30 éve volt. :)
Több a lehetőség igen utolsó, de jóval-jóval nagyobb az egy főre jutó idióták száma.
Lehet ez is pl. az én hibám, de én első körben csak beszélgetni akarok semleges témákról, nem érdekel vadidegenek szexuális vágya meg "ágytörténete", nem tudok vele mihez kezdeni, ha érdekel maga az ember, úgyis kifaggatom az ilyesmiről, de nem a beszélgetés kb. 2. órájában! Ennyi erővel a villamoson egy vadidegen is mondhatná ezeket....
Erre nem egyszer volt az, hogy érdeklődöm a dolgairól, mit csinál, mik történnek vele, mi zajlik épp az életében ilyenek, erre benyögnek ilyet, hogy mennyire hiánya van vagy hogy legutóbb milyen erotikus élménye volt.
Én meg így..... aha.... ¯\_(ツ)_/¯¯
Számomra pl. ez állati nagy csalódás a nőkben, ami a társkereső platformokat illeti.
Ezt a részét teljesen megértem, sajnos nők között is akad, akik szerint az erotika kezdeti ismerkedési témának teljesen megfelelő.
Lehet van olyan élethelyzet meg körülmény amikor valaki erre nyitott de normális hosszabb távra tervező ismerkedéskor nem tartom én se normális dolognak.
De szerintem ez is a mai világ értékrendjének tudható be.
nekem átlagos gondjaim vannak. Nem keres senki, aztán pedig vagy messze lakik, vagy túl idős, vagy nem tud írni hosszan, nem érdeklődik és nem olyan mint én - és ez megy 2 éve. nem tudom, próbáltam már facebookos csoportban, instason, gyakorin, badoon, anyám kínjában meg élőben csak nézni tudom őket, és így ennyi.
Nem nagyon érzem az érdeklődést, ha már én megadtam és tetszik is az illető.
Fiús lányok, tiszta jók, de mikor megszólalnak...Vagy van aki teljesen úgy akar kinézni. Genderfluidos létezik? help me...nem tudom, szerintem a macskámmal fogok élni
18/LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!