Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adod egy másik lány tudtára, ha nem akarsz vele beszélgetni?
Ha már egy ideje ismerkedtek, de meg akarod szakítani vele a kapcsolatot.
Komoly, őszinte válaszolok érdekelnek. Valamint az indíték. És az is, hogy mi szokott lenni az általános reakció. Köszi!
Azért mert pasi.
Amúgy az a legjobb ha az igazságot fogalmazod meg őszintén de persze tapintatosan,hogy ne sértsd meg. Márha neked van szükséged konkrét tanácsra.
Ha általánosan kérdezed,akkor velem még nem volt ilyen, de mivel minden helyzet más így nincs "szokott indíték", se "reakció".
Sajnos nekem általában nincs gerincem és szó nélkül lelépek
Rossz tapasztalatom van mikor elkezdtem magyarázni hogy mit miért
De mikor leléptem az sosem volt mélyen kialakult kötelek
Egyszerűen csak már unalmassá vált az egész és nyögvenyelős lett a beszélgetés
Volt aki annyiban hagyta és nem írt többet
Van aki flegmázni kezdett
Van aki beletörödően írta h jó akkor szia
24/N
Hát nővel sajnos még nem voltam együtt.
De srácokat úgy szoktam lekoptatni,hogy eltűnök,nem írok,letörlöm.
Csak azért,mert 3x próbáltam jó fej lenni és leírni (sajnos élőben nem mertem),hogy miért nem akarom tovább folytatni.
Ellettem hordva mindennek,meg válogatós,meg így úgy. Onnantól úgy gondoltam hagyom a francba, ha valakitől nem akarom semmit már,nem írok vagy hagyom ellaposodni az egészet...
Szerintem nőknél is ugyan az lehet.
Sőt volt egy neten megismert biszex lány,úgy volt kipróbáljuk neki is első nekem is első lányos élményünk lett volna. Pont nem dolgoztam akkor és semmi pénzem nem volt. Viszont bazi messze lakott. Úgy gondoltuk keresünk vmi fél úton egy panziót ahol együtt lehetünk,de sajnos nem tudtok össze egyeztetni sehogy sem. Beszélgettünk sokat egyébként,mert nem igazán tudott erről beszélni másokkal. Majd egyszer csak azt vettem észre,hogy hígulnak a beszélgetések,majd nem ír. Eltelt egy hét,gondoltam ráírok. Le lettem tiltva :D
Azt akartam ezzel,hogy igazából bármit tehetsz,leírhatod te a másiknak miért nem folytatjátok, csinálhatod,hogy eltűnsz ugyan úgy sérül kicsit a másik,inkább rosszul fog neki esni.
Túlzott magyarázkodás sem jó.
Ugye adott személytől függ elfogadja vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!