Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok/nők, ti szoktatok azon fantáziálni, hogy kipróbáljátok egy pasival?
Nem pont a szülők, az egész társadalom. Hiába hiszik a heterók hogy már hű de nagy elfogadás van, mert nem. Még mindig sok a homofób ember.
És fiatalon az ember bizonytalan, határozatlan, inkább hallgat a többségre, hogy tartozzon valahova. Még ha emiatt fel is adja önmagát.
"Ezt az erőltetést nem értem. A szüleitek rátok erőltették, hogy fasizzatok és emiatt le is feküdtetek pasival, vagy ezt most hogy kell érteni?"
Ezt úgy kell érteni, hogy sokszor a szülők részéről-pláne ha olyan konzervatívok mint az enyéim, van egy erős nyomás hogy "ne legyél b*zi" Míg a heterókat senki sem ba.szogatja , senki nem erőszakos velük hogy legyenek melegek. Most képzeld el: abban nősz fel hogy a b*zi szitokszó,mindennapos hogy hogy hallod: a melegek betegek, undorítóak...bónusznak meg elcsattan pár pofon ha nem úgy viselkedsz ahogy elvárják. Hát egy ilyen környezetben duplán van rajtad a nyomás hogy "normális " legyél, egyrészt félsz hogy elveszted a családodat, másrészt a fizikai megtorlás esélye is ott van ha kiderül hogy a saját nemed szereted. Úgyhogy igen, van egy erős kényszer azért hogy ne vállalja fel magát az ember.
Hetero here:
A tarsadalmi nyomàs rajtunk is van... ha meg nincs senkid, akkor mièrt nincs, ha a hobbid nem tùl felnőttes, akkor mikor komolyodsz meg, ha még nincs munkàd, mikor lesz, ha nem jàrsz tarsasàgba, akkor mibajodvan, he? Ha minden megvan, akkor mikor hàzasodsz meg, mikor lesz gyerek stb, stb...
Minden ami eltér a tarsadalmi normàtòl azt "normàlissà kell tenni". Ez az alap mozgatórugòja az egésznek szóval nem a nemelfogadàsròl van itt szó csak erősebbek/felülkerekednek az ösztönök, ha a masik cseszegetéséről van szó.
"Ezt az erőltetést nem értem. A szüleitek rátok erőltették, hogy fasizzatok és emiatt le is feküdtetek pasival, vagy ezt most hogy kell érteni?"
Hát lefeküdni nem feküdtem le velük, már a csók is épp elég trauma volt.
Igen, rám erőltetik, persze nem szó szerint pisztolyt fognak a halántékomhoz,nem csak így lehet erőltetni valamit és nem csak a szüleim. Mindenki. Barátok, nagyszülők,unokatestvérek az egész család.
Amikor a szüleid folyamatosan azt kérdezik hogy mikor mutatok már be egy fiút, nem olyan könnyű tizenéves fejjel azt mondani nekik hogy anya, soha.
Vagy amikor az a téma a baráti körödben hogy ebből meg ebből a sorozatból ki a leghelyesebb fiú, nem olyan könnyű elmondani hogy neked a főszereplő csaj tetszik.
Hát nem tudom. Ha nekem meleg lenne valamelyik jövőbeli gyerekem, nem erőltetnék rá semmit sem, és nem is ítélném el érte.
A társadalom meg bekaphatja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!