Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, önkielégítés közben min szoktatok fantáziálni? Melyik a leggyakrabban előjövő fantáziátok?
,,csak azon fantazialnak h VELUK mit csinalnak, ... "
És? Ez FANTÁZIA. Az én testi-lelki örömömről. A fantáziámban lévő másik félnek hót mindegy, hogy mit csinálok vele. A fantázia az a hely, ahol tényleg lehetsz önző, mert bármi, amit elképzelsz, az a te javadat szolgálja.
Aztán ott van az a tény is, hogy mivel a saját nemiszervedet dörzsölgeted, sokkal inkább eltudod képzelni, hogy téged elégítenek ki, mint azt, hogy te elégítesz ki valakit. ^^
Persze ezek a dolgok nem azt jelentik, hogy ne lehetne a fantáziába is kölcsönösséget vinni. Csak nincs értelme bűntudatod érezni, ha a fantáziádban te vagy a központ.
Kérdező, nekem nem igazán vannak visszatérő jeleneteim... Amire egy időben sokat gondoltam, hogy végig csúszok egy lány combjain, ez pedig kielégülést hoz számomra. Illetve még az, hogy bekötöm a partnerem szemét. A füleire fejhallgatót teszek es kapcsolok be valamilyen zenét neki. Én pedig így elégítem ki őt... Ez a kettő ment egy időben. Mostanában megelégszem annyival, hogy valakit a lábaim közé képzelek. 💁 Ők lehetnek élő emberek, illetve kitalált karakterek. Mindkettő előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!