Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Miről szoktatok fantáziálni? 21 LL
Én 21 LL vagyok, és mindig másra szoktam masztizni: pl: legutóbb arra masztiztam, hogy hetero lányokkal szórakozok, és ők nagyon élvezik az együttlétet... Tegnap pl: arra, hogy egy szobában vagyok 5 ismeretlen lánnyal, akik szemben nekem ülnek, és széthúzzák a p.uncijukat én meg rájuk maszturbálok...
Nektek milyen fantáziáitok vannak?
Ha lenne barátnőm,róla fantáziálnèk orrbaszájba. ~ De persze nem ez a rèsze a legfontosabb az egèsznek:D
23/L/L
Nem vagyok leszbikus, hetero vagyok, de nagyon elfantáziálok azon, hogy vajon milyen lehet lánnyal a nemi együttlét.
Mondhatnám azt, hogy nagyon furdall a kíváncsiság!
Mindig is ki akartam próbálni, milyen lehet, de nem merem megtenni, félek, ha megtudnák a szüleim, megölnének!
19/L
Kamu gyanús! :D
Amúgy én is a barátnőmről!
Nem mondanám magamat teljesen leszbikusnak, de sokat fantáziálok leszbi gruppenről :)
4-5 lánnyal együtt élvezni...
A másik visszatérő pedig a domina játék, megkötöz, kicsit elver, aztán sikoltozásig vibrátoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!