Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez volt az első ilyen élményem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez volt az első ilyen élményem, és fájt;mit csináljak?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és lány. Először voltam együtt egy másik lánnyal, és fájt, mint mikor fiúval vagyok. A lány felcsatolhatós dildót használt, és fájt közben is, meg utána is a hüvelybemenet körüli rész. Mikor fiúval voltam, ugyanezt éreztem, de nem tudom mitől lehet!://// Szeretném jól érezni magamat, de így nem sikerül.

Esetleg volt már hasonló valakinek? Mitől lehet? Mit tegyek, hogy ne fájjon?

2018. dec. 17. 01:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak idő kérdése és még néhány alkalom után elmúlik ez az érzés.
2018. dec. 17. 01:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj több síkosítót használni. Vagy túl nagy volt a méret túl hirtelen. Óvatosabban, lassabban csináljátok és legyen rajta bőven cucc.
2018. dec. 17. 02:02
 3/11 anonim válasza:
89%

Hát ha fáj, akkor ne csináld!

Ha meg csak azért csinálod, hogy jól érezd magad, akkor sosem lesz jó, mert ahhoz fel kéne izgulnod és nem rágörcsölnöd szóval így biztosan nem fog menni, hanem akkor, ha tényleg akarni és vágyni fogod a dolgot....

Talán sokat segítene, ha szerelmes lennél és nem gépies kielégülésre vágynál.

2018. dec. 17. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Condiloma vagy egyéb hüvely fertőzés.
2018. dec. 17. 02:30
 5/11 érdeklődő35 ***** válasza:
77%

1; esetleg nem kellett volna felcsatolhatóssal dugnia, csak nyalni...

2;A hüvelyednek sok lehet egy farok hossza, vastagsága.ha nincs kellőképpen benedvesedve

Nem is értem. Nem azért kezdtél lánnyal, hogy ne legyen behatolás?

2018. dec. 17. 06:37
 6/11 A kérdező kommentje:

De azt miből gondolja bárki is, hogy nem vagyok szerelmes?????

Sosem találkoztam még senkivel,aki iránt azt érzem,amit iránta 💙💙💙💙💙💙💙

Ő mondta, h erre izgul fel stb. Hát gondoltam akkor miért ne? És nem tudom miért 'kezdtem' lánnyal... Eddig nem is tudtam, hogy így tetszik majd valaki, pláne egy nő. Meglepett a dolog engem is. És azért voltam vele,mert vágytam rá, ő is rám, és akartuk.

Fertőzésem pedig nincs, pont most voltam nőgyógyászaton nemrég, ahonnan ilyen jellegű teszt eredménye is kellett.

2018. dec. 17. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevés sikosítót használtatok, vagy túl nagy volt a dildó ami felsérthetett.
2018. dec. 17. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

-Kello merteku szexualis izgalom kell

-elotte “tagitani” ujjazassal

-lehet nem vagy elegge nedvesedo, ezesetben sikosito hasznalata szuksegeltetik

-es megfelelo meretu felcsatolhatos hasznalata!!!

Ameddig nem ismerem a parom igenyeit, es hogy mi a jo neki, en pl nem is hasznalok semmi segedeszkozt.

Ki kell ismerni egymast es magunkat is.

Ha a fenti dolgok mind klappolnak, akkor jonak kell lennie. Mas esetben szervi vagy lelki dolgok allnak a hatterben.

2018. dec. 17. 11:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy azzal volt a baj, hogy ittunk előtte picit, és ezért hirtelen kezdtünk bele, és így valószínűleg nem voltam elég nedves:/// Remélem legközelebb jobb lesz! Köszönöm, hogy írtatok!:))
2018. dec. 17. 17:02
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Vaginizmus esetleg? Olvass utána.
2018. dec. 17. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!