Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap volt az első szexuális élményem és vérzett a fenekem mit csináljak?
Figyelt kérdés
a pasim be a akarta tenni a (tudjuk miét) és éreztem hogy fáj mikor hátra fordultam láttam hogy véres a koton ott abab is hagytuk. Ma csütörtök van és wc-zés-nél észre vettem hogy megint vérzik szerintetek mit csináljak mennyek urológushoz? Kinek volt ilyen és mit csinált?Nagyon félek hogy mi lesz vele léci csak normális válaszokat köszönöm2016. júl. 7. 14:43
1/13 anonim válasza:
#1: nincs punci, homo kategória :) általában én is benézem, DE MOST NEM! :)
23F
2/13 anonim válasza:
Általában felületi sérülés, kisebb repedés, nekem 1-2 nap alatt be szokott gyógyulni.
3/13 anonim válasza:
#2 és tényleeeg:O
Ezentúl jobban figyelek..:3
4/13 A kérdező kommentje:
nem fáj meg semmi csak észre vettem hogy vérzik
2016. júl. 7. 15:28
5/13 anonim válasza:
Rómeó vérzik :)
Semmi gond, pár nap, és begyógyul. Felületi sérülés.
6/13 anonim válasza:
Azért hogy ha 1-2 nap mulva még mindig vérzik, akkor menj dokihoz
8/13 anonim válasza:
Várd meg még begyógyul (ha nem akkor lsd #6) és legközelebb tágítsatok mielőtt berakná, mert lehet azzal volt probléma.
9/13 anonim válasza:
Wc után mosd meg rendesen utána reparon kúp és kenőcs. Ártani biztos nem fog! Legközelebb sok sok síkosító és tágítás mielőtt nagyon lassan betenné.
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz :)
2016. júl. 8. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!