Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt az első szexuális kapcsolata férfival?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Hány éves voltál és a másik fél hány éves volt? Utána hogy érezted magad?2016. ápr. 12. 11:13
1/6 anonim válasza:
22 évesen volt az első. A másik 19 talán. Úgy voktam vele hogy ez egy teszt és ha tetszik akkor meleg vagyok ha nem akkor nem. Tudom hülyeség de na :)
Hát végül nem tetszett. Úgyhogy hagytam az egészet. Viszont pár oldalon fent voltam neten és beszélgettem. Végül megismertem valakit akivel találkoztam is és szerelem volt elsőre. Azóta együtt vagyunk lassan másfél éve. Boldogan, vidáman :) közös nyaralás is lesz nemsokára
2/6 anonim válasza:
Még nem volt és ha így haladok nem is lesz!
4/6 anonim válasza:
Először 14 évesen egy velem egyidős gyerekkel. Hát... Gyors volt. És nem élveztem túlságosan.
5/6 anonim válasza:
15 évesen egy haverral egymást le.... :D
6/6 anonim válasza:
Ilyenkor leszek kíváncsi, hogy azok, akik azt írják, hogy 13,14 éves korukban tapasztaltak először ilyet, ők hány évesek lehetnek most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!