Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik, ha egy lányon van mit fogni?
Figyelt kérdés
Vastag combok, nagy fenék, egy kis has, nagy mellek. Nyílván nem a "120 kg-os" nőkre gondolok, hanem az a se túl vékony, se túl kövér, ilyen husis. Nektek ez bejövős? :)#telt #husis.
2018. dec. 8. 08:55
1/7 anonim válasza:
Egyértelműen. Nekem is középtestalkatom, vagy inkább átlagosnak mondható alkatom van. Visznont nem pont ezért. Félnék, hogy összetöröm azt a kis vékonyka lányt, másrészt nem tartom vonzónak, ha valakinek pólón keresztül is kilógnak a bordái... Valaki nem tehet róla, de ez más téma lenne már :)
A ducibb csajokkal sincs bajom, a kövér nők nem tetszenek. Amikor már tényleg nem tudsz mit fogni, mert annyira kövér valaki... De persze ez is bejön sokaknak, no meg ez is lehet genetikai adottság.
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,ha valaki nőiesen gömbölyű:)
3/7 anonim válasza:
Igen, és inkább legyen mit rajta fogni,mint hogy csonti legyen. Már csak azért is, mert én is elég vékony vagyok :D de nem csonti
6/7 anonim válasza:
Persze, de nekem az a legfontosabb hogy ne azert akarjon vékony lenni hogy megfeleljen nekem, meg azert ne egyen jokat, ha szeretem az a célom hogy jol érezze magát.
7/7 anonim válasza:
Én nem azt nézem :D
Igazából én nagyon vékony vagyok, de nem tehetek róla💁
De szerintem ha valaki szerelmes nem azt nézi hogy hány kiló a partner :D
(16/l/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!