Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tetszik nagyon egy lány....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nagyon egy lány. Burkoltan hogy kérdezzem meg, hogy tetszenek-e neki a lányok?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
De szerinted látszik rajta?
2018. márc. 9. 21:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit.Szerintem.De még fiatalabb,amikor annyi éves voltam mint ő én se tudtam,hogy érdekelnének a lányok.
2018. márc. 9. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezd meg tőle, hogy szerinte melyik a legmelegebb szín.

Ha kéket mond, nyert ügyed van :)

2018. márc. 9. 21:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Szivatsz utolso?:DD
2018. márc. 9. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Mennyire vagytok jóban?

Jelenleg nekem is tetszik egy nő, idősebb sokkal, mint én. Én próbáltam jeleket küldeni, közeledni, de eddig nem jutottam semmire. Mivel egy helyen dolgozunk, így rákérdezni nem merek, mert ha elhajt, akkor az a továbbiakban elég kellemetlen lenne, így marad a jelezgetes.

Úgy gondolom kezdetben beszélgess vele a témáról, akkor kiderül nagyjából, hogy milyen véleménnyel van erről, aztán elmondhatod a saját allaspontodat és azt is, hogy neked ő nem közömbös. Ha elég bátor vagy, és mivel ez esetben te vagy az idősebb, eleve kezdd így és ne fuss felesleges köröket. Én 23 éves vagyok, de tudom, hogy érdekelnek a nők, de mindneki úgy tudja, hogy hetero vagyok. Ezt csak azért írom, mert attól, hogy ennyi idősen te még nem tudtad, hogy melyik nem iránt érdeklődsz, ő már tudhatja.

2018. márc. 9. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha szoktatok beszélgetni, akkor esetleg említsd meg, hogy de jó, végre engedélyezték xországban a melegházasságot, vagy valami hasonló érdekességet :D

A reakciójából le lehet szűrni ezt-azt

2018. márc. 9. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Én úgy kezdtem el “gyanakodni” rá, hogy az egyik ismerősöm biszex, hogy amikor néztem, mit likeolgatnak instán azok, akiket követek, feltűnően sok olyan képet is likeolt. Aztán ki is derült, hogy az.

Amúgy ha van valami közös barátotok, lehet ő tudja.

2018. márc. 10. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok esetben az a leg tisztább, ha egyszerüen rákérdezel.

és esetleg utána mondhatod neki, hogy neked sem közömbös :)

hajrá! ;)

2018. márc. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!