Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A nagyszájúbb vagy a csendeseb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyszájúbb vagy a csendesebb lányok vonzanak?

Figyelt kérdés
És te magad milyen vagy?

2018. dec. 7. 15:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én csendes vagyok, sőt, sajnos akkor sem mindig szólalok meg, amikor tényleg meg kellene.

Az olyan lányok vonzanak, akik ugyan nem mindent mondanak ki, ami épp megfordul a fejükben, de ha szükség van rá, a sarkukra állnak, és őszintén kinyilvánítják a véleményüket.

19/L

2018. dec. 9. 16:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Mindegy, csak kiegyensúlyozott legyen.

Ez a nagyszájú kifejezés elég alpárian hat ebben a szövegkörnyezetben.

Én a kettő között vagyok.

2018. dec. 10. 09:30
 23/23 anonim ***** válasza:

Én csendesebb vagyok,de azért tudok robbanni is :D

Mindig nagyobb szájú,temperamentumosabb nők társaságát kerestem barátság ügyileg is.

Én tudom kezelni a tűzről pattant minden meg megmondó típusú emberkéket,míg az ilyen típusúak engem is tudnak kezelni :D Általában.

Nyugodtságom és csendességem sokszor előny nagyobb szájúaknál. Ha ugyan úgy elkezdenék magyarázni abból jó nem sülne ki.

Én egy másik csendes emberrel alapjáraton nem jövök ki.

Fura,hogy pont azokat nem tudom kezelni akik ugyan olyanok mint én.

Nálam az ellentétek vonzzák egymást elv van.

2018. dec. 10. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!