Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti járnátok egy csendesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy csendesebb sráccal? (meleg)

Figyelt kérdés

A csendes talán finom kifejezés...

Konkrétan kimondva szorongok, emiatt pszichológushoz is járok több hónapja. A szorongásom egyik oka pont az, hogy nem mertem/merem megélni a 'nőiesebb' vágyaimat. Most már egy fokkal jobban vagyok, de még mindig hosszú az út.

Eddig nem foglalkoztam a párkapcsolatokkal, egyrészt, mert nem is mertem volna srácokkal ismerkedni, másrészt mert tudtam, hogy nem tudnék miről beszélgetni valakivel. Most már van kedvem a beszélgetéshez és a testiséghez is, viszont félek, hogy csalódások érnének, mert csendesebb, tömegkerülőbb és érzékenyebb vagyok, mint az átlag.

Amire szükségem van az egy vezető típusú partnert, tehát aki tudja irányítani a beszélgetést és nem tőlem várja el azt. Tehát pl egy férfi-női párkapcsolatban elsősorban a férfi az, aki a kapcsolat elején nyit és irányít beszélgetés terén és nekem is erre van szükségem, ha ez megvan, akkor én is megtudok nyílni.

Mennyire értelmes ez a gondolat? Illetve, mennyire lehet valóságos ilyen dominánsabb, alá-felé rendelősdit preferáló srácot találni magam mellé?

18 éves vagyok egyébként.

2018. aug. 4. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a nőiesebb vágyak? Arra gondolsz, hogy passzív vagy? Sok meleg érez eleinte így, szerintem te is találhatsz így társat.
2018. aug. 4. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen srácért voltam megőrülve öt évig középsuliba, és bármit megettem volna azért, hogy legalább közös programjaink legyenek. (sajnos ő nem volt meleg) 20/f
2018. aug. 4. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. aug. 4. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én járnék :)
2018. aug. 4. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk, írásod alapján nem lenne neked se beszélgetési, se irányítási problémád. Sőt, kifejezetten értelmes, gondolatokkal teli, az eseményeket magad körül megtervező típusnak tűnsz. Az egy másik kérdés, hogy azzal a személyiséggel, ami neked jutott, ebben a társadalomban nem igazán tudsz kibontakozni. Persze, nem egyszerű fűben-fában csak úgy beszélgetőpartnert vagy bármi mást találni. Másoknak se menne, ha nem lennének agyilag 100%-ig egy kaptafára húzva. Úgy könnyű.

Ne aggódj ezen a beszélgetés témán, senki se várja el, hogy két idegennek két hét alatt legyen témája órák hosszat. Mégis mitől lenne? Ráadásul a kapcsolat nem azonos érdeklődésű, hanem gyakran erősen eltérő, mégis egymáshoz vonzódó embereket jelent. Ahhoz pedig tökéletes egy csendben eltöltött séta vagy ücsörgés szó nélkül a csillagos ég alatt. Az is egy formája a kommunikációnak. A szavak úgyis elszállnak, később nem arra fogsz emlékezni, csak az egész hangulatára.

Tudod, a probléma inkább az szokott lenni az olyannal, mint te is vagy, hogy azt viszont elvárják, a másik félnek egyáltalán ne legyenek lelki problémái, gyengeségei, félelmei, az 0-24-ben árassza a végtelen magabiztosságot, működjön, mint valami megvalósítógép, vagy ahogy a nők mondják: mint egy igazi férfi.

2018. aug. 5. 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én járnék veled, ha téged nem zavarna, hogy nem adom 0, 24-ben a tökéletes férfit. Tudok, és szoktam is órákig mozdulatlanul és szótlanul ülni, és csak a környezetemet figyelni.
2018. aug. 5. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen pasik tökjók. Én járnék vele
2018. aug. 5. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én totálisan örülnék egy ilyen srácnak, mint amilyen te vagy, szóval a válaszom határozottan igen a fenti kérdésre. :D És épp ezért mindenképpen javaslom, hogy ismerkedj, mert biztos, hogy fogsz találni olyan srácot, aki téged keres. Nyilván lesznek csalódások, ez sajnos velejárója az ismerkedésnek, de ez ne tántorítson el!

(Egyébként hatalmas plusz pont, hogy még helyesen is tudsz írni, nem úgy, mint a többség...)

30F

2018. aug. 6. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ismertem és mondhatni "kapcsolatba" voltam egy ilyen fiúval. Épp a visszafogottsága miatt volt különösen aranyos :)

Sajnos az élet szétválasztott minket, én elköltöztem onnan, sajnos semmilyen próbálkozás nem segített legalább hozzá hasonlót megismerni, egyébként majdnem veled egykorú volt...

Szóval, igen, járnék egy olyan sráccal mint Te, sőt, imádnám :)

2018. aug. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!