Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek odaadhatom az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek odaadhatom az ajándékot?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba, de rajta nem igazán tudok kiigazodni. Egyszer nagyon rideg, máskor pedig odajön megölel,stb. Azt tudja, hogy nekem nagyon tetszik, de azt nem, hogy ez részemről szerelem. Vettem neki ajándékot mikulásra. Mind nagyon tetszene neki, hisz ismerem.

Szerintetek adjam oda neki? Nem venné rossz néven? Mondjuk próbáltam már neki kedveskedni és eddig mindnek örült.

2018. dec. 4. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Akkor mire vársz? Te jótét lélek!

Add oda és happy minden! Egy percet se pazarolj el az életből!

2018. dec. 4. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Add oda neki, hajrá. Mellé egy arcra puszi és ölelés is dukál. :)
2018. dec. 4. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem az ajándék a lényeg (annak mindenki örül), hanem hogy mit írsz az üdvözlőkártyára... :)
2018. dec. 4. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Add oda neki

És biztos örülni fog

És mondd meg neki h mit érzel

2018. dec. 4. 23:15
 5/12 A kérdező kommentje:
De nem lesz túl ciki? Mármint ez, hogy ő rideg velem én meg ajándékot adok neki?
2018. dec. 4. 23:15
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Bizonyos esetekben cuki lehet ez az ajándék dolog..de sose szabad megalázkodni valakinek, hogy ő koptatna le, vagy minimum kevés lelkesedést mutat, te meg kiskutyaként futsz utána..

Persze, nagyon romantikus, de tudni kell az egészséges egyensúlyt és tárgyi dolgokkal nem lehet megvásárolni valakinek az érdeklődését, ezt vedd figyelembe.

2018. dec. 4. 23:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Nincsenek elvárásaim az ajándékért cserébe. Nem szeretném, hogy azt érezze esetleg, hogy emiatt "tartozik" nekem. Ezért is vagyok bizonytalan.
2018. dec. 5. 07:57
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Hatossal értek egyet. Szép dolog, hogy a kedvében próbálsz járni, de ha ő ezt nem tudja viszonozni úgy érzésekben, de legalább kedvességben, akkor csak megalázkodsz előtte...

Az sem mindegy, milyen értékű ajándékról van szó, egy kis apróság okés, hogy lássa, gondolsz rá, de mint írtad, az eddigi kedveskedéseddel sem változott semmi. Hosszútávon nem hiszem, hogy működnek ezek az egyoldalú dolgok...

2018. dec. 5. 08:33
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Jó tanács a kérdezőmek,és mindenkinek!

Ne gondolkodj az ő ,vagy más fejével!

Tedd meg a lépést!

Majd kezeld a reakciót ami lehet siker,vagy kudarc is.

1" es voltam.

2018. dec. 5. 10:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!:) Ment a zöld kéz!:D
2018. dec. 5. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!