Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus nők miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus nők miért nem szeretik a biszex nőket?

Figyelt kérdés
Társkeresőn sokan kiírják, hogy biszexel nem ismerkednek.Mi az oka?
2018. nov. 30. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Mert előítéletesek, és általánosítanak mint te most.
2018. nov. 30. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Mert attól tartanak (joggal), hogy biszex nő egy férfiért bármikor elhagyhatja őket.
2018. nov. 30. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ez értelmetlen hiszen nem minden biszex nő vonzódik egyformán mindkét nemhez :) 22 bi/l
2018. nov. 30. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Engem már 3 biszex hagyott ott pasiért :') Nem az, hogy nem ismerkednék velük csak azért mégis szar, amikor azt mondja, hogy szeret, de neki tetszik "x" meg "y"(pasik) , aztán miután téged lekoptatott összejön az egyikkel :')
2018. nov. 30. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azert, amit elottem is irtak. Az is fajo, ha egy masik nore cserelnek le vagy ne adj isten masik novel csalnak meg, de ha mindez ferfival tortenik, az valahogy egy plusz pofon. Akkor akaratlanul is azon gondolkozik az illeto holgy, hogy azert tortent ami tortent, mert o no es nyilvan sok teren mashogy allt hozza es mashogy elégitette ki a parja igenyeit, mint egy ferfi. En biszex vagyok de engem is hagyott mar ott baratno egy pasiert, es csomo ideig azt hittem bennem van a hiba, azon gondolkoztam mi lehet az amiben nem tudtam ugy a kedvere tenni mint a pasi, mitol jobb o?

Masik ok, ami gyakorisagban nem sokkal marad el az elobbitol, az az, hogy felnek a kamu-biszexektol vagy attol, hogy olyan lanyt fognak ki aki csak alkalmankent vagy kiserlet gyanant szorakozik mas nokkel.

Az is elofordul, hogy taszitja a leszbikus not annak a gondolata, hogy a parja elotte ferfival is volt.

Elsore ezekre tudtam gondolni, de mindannyian masok vagyunk.

2018. nov. 30. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj asszonyok, ezt minden nap ki akarjuk tárgyalni? Komolyan minden 3, kérdés erről szól a hol ismerkedjek meg a kamus tinifiúk fantáziái mellett, nem lehet rá újat írni. Mindenki más, ez van, lapozzunk.
2018. nov. 30. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert undorítóak.
2018. nov. 30. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Azert, mert (vallalva magam is) vagyunk paran olyan biszexek akik ugy keresnek ismerosoket, hogy az egesz inkabb baratsag extrakkal dolog legyen azert mert meg most fedezi fel az ember magat vagy bar van baratja, de jo lenne neha egy kis noi baj vagy igazabol sok oka lehet, amit (egyebent teljesen jogosan) egy leszbikus no, aki valoszinuleg a parjat remeli megtalalni tarskereson nem szivlel. ertheto, ha nem menne bele csak felfedezo turaba egy leszbikus no csak azert hogy rajojjon a biszex partnere hogy attol meg, hogy a szex jo egyutt megis erzelmileg x, y pasihoz azert jobban vonzodik. ezen nem szabad megsertodni, felroni senkinek. inkabb abban kell remenykedni, hogy talal maganak az ember fia/lanya olyan ismerosoket akik osztjak a velemenyet.
2018. dec. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!