Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek vonzódik a lányokh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzódik a lányokhoz (is)?

Figyelt kérdés

Most vagyok elsőéves hallgató egy pesti egyetemen és ott megismerkedtem egy nagyon szimpatikus lánnyal. Sajnos nem sokat beszélünk, ő mindig másokkal szokott lenni, de volt, hogy együtt mentünk haza és beszélgettünk. Panaszkodott az ex barátjáról akivel nem rég mentek szét kb 3 hónap után. Kérdezgettem róla, elmondása szerint sosem volt belé szerelmes és ő maga sem tudja miért jöttek össze, mert a srác sokszor idegesítette fel valamivel, viszont az elején rendes volt és segített neki abban, hogy túl legyen valakin.. aztán nem is mondott többet ennél. Rákérdeztem, hogy volt-e komolyabb barátja ezen kívül és azt mondta, hogy sose volt olyan barátja akivel komoly lett volna. Aztán nem olyan régen kiderült, hogy volt a mostani barátja előtt egy majdnem egy éves kapcsolata, de nekem korábban azt mondta, hogy sosem volt komoly barátja. Lehetséges, hogy majdnem egy évig egy lánnyal volt, csak nem szeretné elmondani? Ha arra kérdeztem rá mindig terelte a témát, nem akart róla beszélni és nem is azt mondja hogy igen volt majdnem egy évig barátom, csak annyit mond, hogy volt egy majdnem egy éves kapcsolata.

Külsőre nem lehetne megmondani, hogy esetleg vonzódik-e a lányokhoz, igaz nem sminkkel túlzottan és a haját is mindig összekötve hordja, ettől függetlenül gyönyörű arca van, de teljesen átlagosan öltözködik. Belsőre már inkább azt mondanám rá, hogy fiúsabb, mert tökre olyan dolgok érdeklik őt amik lányokat pl nem igazán, a járása sem túl nőies meg a viselkedése sem, ezek mellett nagyon izmos és sportos. Viszont nagyon laza, humoros és mindig jókedvű lány:)

Ti mit gondoltok? Szerintetek van rá esély, hogy szereti a lányokat is? Nagyon szeretnék a közelébe kerülni, de sosincs egyedül:) én 19 ő 18 éves

2018. nov. 27. 18:58
 1/7 A kérdező kommentje:
volt egy majdnem egy éves kapcsolata*
2018. nov. 27. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esély rá
2018. nov. 27. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de azért kvázi idegenként ne akarj szerintem a magánéletében turkálni. Írj rá messengeren, beszélgessetek, mondd meg neki, hogy tök jó arcnak tartod, tanuljatok együtt, építs ki vele valami tartalmasabb kapcsolatot, amiben már illik megkérdezni, hogy vonzódik-e a nőkhöz is.
2018. nov. 27. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

na, *amiben már nem illetlenség megkérdezni

Fel is hozhatod akár a melegség témát, hogy ő mit gondol róla,, mert van egy ismerősöd pl. és ott is azért lehet leszűrni a reakciókból dolgokat.

2018. nov. 27. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

Jó igaz, amikor észrevettem, hogy tereli a témát nem is kérdezgettem többet róla.. jelenleg azon vagyok, hogy sokat beszélgessek vele csak nagyon körbeveszik őt az emberek mert tényleg nagyon szerethető lány és nagyon okos is!:) ha esetleg ráírnék valami tantárggyal kapcsolatban, hogy tudna-e segíteni azzal eltudnék indítani valami beszélgetést? Hogyan tudhatnám felkelteni a figyelmét?

2018. nov. 27. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti barátnője volt. Mennyire szoktad figyelni? észreveszel-e rajta valami olyasmit, hogy esetleg nézi a lányokat, vagy ahogyan viselkedik velük, hogy nagyon közvetlen

Írj rá, nem veszíthetsz semmit:) leírtak alapján biztos kedves csaj

2018. nov. 27. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, ha megkéred, hogy korrepetáljon kicsit valamiből, cserébe te meg meghívod kávézni közben vagy bármi, lehet akkor beszélgetni is és tehetsz egy jó benyomást, bedobhatod, hogy szívesen beszélgetnél még vele, nincs-e kedve ide-oda menni. Így produkálni vagy hogy mondjam, direkt felkelteni a figyelmét ne akard azon felül, hogy magadat adod, az vagy elég vagy nem.
2018. nov. 27. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!