Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek is van olyan, aki csak a fiúsabb, rövidhajú, tomboy lányokhoz vonzódik?
Hm. Én nem tudom megfogalmazni kihez vonzodom, de azt tudom hogy az ilyen animes kis emo shy uke fazonok nagyon bejonnek. Pár tomboy is, ami azért fura mert én is az voltam/vagyok. Vagy mi. Mostanság nem nézek ki annyira fiusnak. De tudom hogy sem a szőkék sem a hosszú hajú lányok nem jönnek be. De egy vállig erő vörös vagy extrém hajszinu lanyert ölni tudnék :'D
18/Bi/L
nekem nagyon nagyon tetszenek a fiús lányok :D a nőiesek egyáltalán nem, bár én az vagyok. illetve biszex, de összességében jobban vonzódom fiús lányokhoz, mint a pasikhoz.
miért lenne gond, hogy neked ők tetszenek? hülye kérdés :D
Nem csak és kizárólag, de énnis nagyon szexinek tartom őket. De a félhosszú hajú, SZTK keretes rocker csajokat is :D
Viszont az ilyen sminkelős, hosszú hajű, abszolút nőies lányokat én sem igazán.
Nem gond:D Mindenkinek más az "ideál":D Én pl inkább a nőies lányokhoz vonzódom:)
Írjatok, ha van kedvetek:3 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!