Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok bízni a nőkben?
Figyelt kérdés
Nemrég vallottam be magamnak, hogy leszbikus vagyok, huszonéves vagyok. De nem tudok párkapcsolati szinten megbízni nőkben. Ha ismerkedem sem, valahogy azt érzem, hogy két nő között nem lehet őszinte szerelem, de sajnos a férfiakhoz nem vonzódom.2018. nov. 20. 18:38
1/7 anonim válasza:
Látod?
Ez független sajnos a nemi identitástól!
2/7 anonim válasza:
Miért érzed azt hogy nem lehet őszinte szerelem két nő között? Mi a bizalmatlanságod oka?
3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert azt érzem, hogy egy nő nem szerethet úgy mint egy férfi. Meg mivel a nőket szeretem csak ez tudna rendesen megbántani.
2018. nov. 20. 19:02
4/7 anonim válasza:
Ó, akkor te a szerelemtől és az ezzel járó sebezhetőségtől, esetleges csalódástól félsz! Az meg, hogy nem tudsz megbízni másban (nőkben), azt jelenti, hogy magadban nem bízol. Szeresd önmagad és téged is szeretni fognak.
5/7 anonim válasza:
Érdekes, mert nekem meg az egy hatalmas kérdőjel, hogy egy férfi és egy nő hogy tudja egymást szeretni, szerelemből.
Egyetértek egyébként az utolsóval, nekem is az önbizalom (meg a tapasztalat) hiánya ugrott be elsőre.
6/7 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy egy férfi jobban tud szeretni, mint egy nő? Miért él ez benned? Ne haragudj, ha sokat kérdezek, de csak te adhatsz válaszokat a saját kérdéseidre is. Azt hogy miért nem tudsz bízni, azt csak te tudhatod. Találgatni nem akarok. Talán többet segít, ha kérdezek.
7/7 anonim válasza:
Mert egy hímsoviniszta ribizli vagy. Eredj vissza a kanokhoz, oda való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!