Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meglehet bízni a nőkben?
Sajnos elkövettem azt az alapvető hibát, hogy megbíztam egy nőben, sajnos nagy pofára esés lett a vége.
Nektek mi a véleményetek erről?
Én...hol is kezdjem.
Bízz a nőkben, de ne egyből.
Benned sem lehet bízni. Mert ember vagy. Tökéletlen.
Eddig sosem bíztam egy nőben sem, pedig kellett volna.
Megjártam!
Bízz, még ha át is ver, utána is bízz, nem tehetsz mást, ilyen szemetek vagyunk mi nők, férfiak, emberek.
A józan ész határáig mindenkiben megbízom. Értem ezalatt, hogy titkos infókat nem adok ki akárkinek, mint jelszavak, terheli vallomások, fusizás, stb. Max név nélkül, konyhai beszédtémagyanánt.
Viszont a témakörben maradva, érzelmileg simán. Sokkal jobb nyitott lenni és őszinte, mint nem. Jobb, könnyebb és sikeresebb is.
Lehet, hogy beleszaladok majd olyan nőbe aki visszaél a bizalmammal, de az is lehet hogy már beleszaladtam. Viszont a túlnyomó többségük nem ilyen. A vajnyi csekély esélyre pedig nem fogok görcsösen figyelni. Fenének sem hiányzik a negatív sza*akodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!