Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meglehet bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meglehet bízni a nőkben?

Figyelt kérdés

Sajnos elkövettem azt az alapvető hibát, hogy megbíztam egy nőben, sajnos nagy pofára esés lett a vége.

Nektek mi a véleményetek erről?

2018. júl. 9. 00:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akit a nők átvernek azt átveri más is, mert nem okos. Ez a véleményem. Én se bízok a nőkben, nem árulom el nekik a titkaimat, de a férfiaknak sem, az öregeknek sem, fiataloknak sem, stb. Óvatosnak kell lenni, kiismerni az embereket, ehhez figyelni kell rájuk, nem pedig az első szimpatikus tulajdonságuk után ábrándozni róluk. És ha már megismerted őt akkor bízhatsz.

A teljes történeted nélkül ez nekem csak egy bűnbak keresés. Nem szeretem, amikor az átvert ember nem néz magába és nem akar tanulni a hibájából. Ha nem tanulsz akkor máskor is át fognak verni, vagy pedig magányos leszel. Az emberismeret tanulható.

2018. júl. 9. 11:46
 12/12 anonim ***** válasza:
nem
2018. júl. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!