Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus, biszex lányok! Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, biszex lányok! Mi az ami felizgat titeket egy nektek tetsző lányban?

Figyelt kérdés
Megtudnátok fogalmazni, hogy olyankor mit éreztek mikor beindultok valakire? Azért kérdezem, mert egy férfi másként működik, mint egy nő szexuális téren. Ebből kiindulva gondolom, hogy például egy leszbikus másként viszonyul szexuálisan egy nőhöz, mint egy heteró férfi. Más-más dolgokat mozgat meg bennük. Tudnátok személyes tapasztolatokat írni?

2018. nov. 12. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Èn csak arra izgulok fel akibe szerelmes vagyok.

A tekintete, a gesztusai...pl. hajcsavargatàs, ajkàba harap vagy èdesen nevet...ilyesmik.

Persze a szexi fehèrnemű nekem is tetszik de az csak sokadik szempont.

2018. nov. 12. 23:14
 2/6 A kérdező kommentje:
1# Akkor, ha jól értem, te nem tudsz pusztán például egy számodra idegen meztelen nő látványára felizgulni, igaz? Ha nem vagy épp szerelmes senkibe, nem is érzel nemi vágyat?
2018. nov. 12. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is női testem van, megszoktam, nem tud csak ùgy beindìtani. Persze ha egy szèp nő közel van hozzàm pl. mellèm ül vagy belèp az intim zònàmba akkor simàn leizzadok de ez annak is betudhatò hogy kicsit antiszociàlis vagyok ès furcsa ha valaki tùl közel jön hozzàm :D

Amùgy kössz bhazdmeg hogy lepontoztatok pedig normàlis vàlaszt adtam...-.-

2018. nov. 13. 04:20
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Most tuti lepontoznak,de nem izgat! Én ilyen vagyok , akár egy idegen nő látványára is felizgulok aki számomra szexi.
2018. nov. 13. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Ha vezet, vagy ha főz, vagy olyat csinál amiben magabiztos

Volt hogy arra is ahogy reggel letette a kávét főni :D

2018. nov. 13. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha példéul olyan ruhát visel, ami felizgat :P
2018. dec. 21. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!