Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet nála esélyem?
Van egy lány a sulinkba aki 2 évvel fiatalabb nálam(lány vagyok én is) és nagyon tetszik,szinte szerelem volt első látásra és az öltözködési stílusunk szinte ugyan olyan.Csak flanel/kockás inget hord,csőgatya,sportcipő,néha snapback sapkát hord,"divat"szemüveg...Akkor Facebookon láttam a képeit,hogy imád motorozni,szereti a motorokat és imád rajzolni(nagyon szépen rajzol)és tetoválva van.(apukája tetováló).Meg vannak olyan képei ahol a haját úgy hordja mintha rövid lenne és ilyen bandata kendő van a fején.Körmei rövidek nincs rajta műköröm.
Suliba sokszor össze ér a tekintetünk,pár hete egyik osztálytársamnak mondjam valami vicceset és ő hátra nézett és mosolygott.Hogyan kezdeményezzek?Vagy lehet nem is leszbikus?(Az a baj,hogy minden második héten szokom látni,mert egyik héten nekem gyakszim van és ilyenkor beleőrülök a hiányába)
Attól még ne add fel, bátorság! :D
Lehet ő is csak nyuszi és nem mer visszajelölni. Viszont meg kell próbálnod élőben kezdeményezni, nem csak neten. Ha először csak elmész mellette és köszönsz, már az is nagy lépés és felkelted az érdeklődését. Hajrá, szurkolok! :)
"...szokom látni,..."
Ez de szép parasztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!