Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a lányokat szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel jó a kapcsolatunk. Szeretem olyan nekem mint a lelki társam. De sajnos az utóbbi időben csak akkor van orgazmusom, ha nőkre gondolok. Fogalmam sincs mihez kezdjek ezzel, én nem vagyok az ilyen többes, meg alkalmi kapcsolatok híve. Sokszor belegondolok, hogy jó lenne egy nővel a szerelem, szex de mindig elhessegetem a gondolatot. Mit csináljak?2018. nov. 12. 18:34
1/5 anonim válasza:
Sok mindent lehet, de mindent nem. Szerintem rendben van, ha a barátod mellett nőkről fantaziálsz. Ha nővel lennél, egy idő után lehet ez fordítva lenne.
2/5 A kérdező kommentje:
De ez már kihat a kapcsolatomra. Nem akarok félrelépni meg ilyeneket.
2018. nov. 12. 19:48
3/5 anonim válasza:
Dettó. Nem lehet h csak gyengédségre vágysz? Amúgy hány éves vagy?
4/5 anonim válasza:
Hát, ha elkötelezett lennél, akkor nem akarnál mást. Ha pedig mást akarsz, főleg olyant, amit a párod nem tud megadni.. akkor nem nagyon van más megoldás, minthogy elmondod ezt neki: azt hiszem meleg vagyok. És nincs rossz döntés, minden úgy fog történnie, ahogy történnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!